tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kesäretki Hankoon

 Ei käyty vadelmaveneellä Hangossa, vaan ihan VW Caddylla. Teimme siis kesäretken Outin ja Harrin kanssa, jotka olivat vierainamme. Kiitos seurasta! Koirat ovat nyt ihan rättiväsyneitä kaikesta jännästä. 

Tulliniemen merenrantamaisemissa oli helteistä, mutta hyvin koko seurue jaksoi reissun. Roopekin tepsutteli hienosti mukana. Välillä etsimme kivien lomasta varjoja, jossa levähdimme. Nyt on bongattu merikaali ja laukkaneilikka.















Tänne uimarannalle koirilla ei ollut asiaa, mutta hyvin jaksoivat koisia takaluukussa sen aikaa, kun olimme uimassa. Saimme auton varjoon ja jätimme luukun auki, kun koirat olivat lukituissa häkeissä. Hyvin sujui uimareissu meressä, jopa minulta.
Jatkoimme kävelyretkeilemällä vielä Appelgrenintiellä. Siellä olivat taas koiratkin mukana.




Viikonloppu on pitänyt sisällään myös paljon musiikkia. Kävimme kahdessa pianokonsertissa Nummisten Piano Festivaaleilla. Aivan huippua, että tällä pienellä kylällä on tarjolla tämmöistä ohjelmaa!



Lisäksi minä kävin tyttöjen reissulla Tampereella Teijan ja Marken kanssa J. Karjalaisen konsertissa. Karjalainen on aina yhtä leppoisa ja loistava! Koirat olivat pärjänneet hienosti kotona Teemun kanssa.




Tänään lenkkeilimme JAUn hallin lähimetsässä ja bongasimme ensimmäiset kantarellit. Kastiketta saatiin herkuteltua uusien perunoiden kanssa. 




Tänään mielessä on ollut pikku-Frida, joka olisi eilen täyttänyt neljätoista vuotta. Facebook tarjoili tällaisen muiston vuodelta 2014. 💖

Laitetaanpa loppuun vielä päivän kukkakävelyn kuvasatoa.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti