maanantai 28. maaliskuuta 2022

Penkkiurheilua

 Olemme saaneet kaksi kertaa isännän mukaan hallille omatoimitreeneihin. Vielä ei onnistu kun yksittäisen esteen kanssa pyörittely, mutta Teemun lämmiteltyä Flaksin me olemme jatkaneet treenejä yhdessä. Mukavaa on ollut. Parien omatoimitreenien lisäksi pääsimme tiistaina huippuihin Jennan treeneihin. 


Ihan parasta! Eihän se täydellisesti mennyt, mutta fiilis oli täydellinen. 🥳 Flaksi 💎
hoiteli hienosti monta lukitusta ja linjaa. Ketystä kuskiksi (muutakin kuin auto-) on edetty yksittäisistä esteistä vähän pidempiin kokonaisuuksiin. Miten pienistä onnistumisista voikin tulla niin hyvä mieli!
Viikonloppu meni ruutuja tuijottaessa. Perjantaina seurasimme, kuinka työpaikkani viereinen ostari paloi maan tasalle. Lauantaina ja sunnuntaina ruudun äärellä oltiin paljon iloisempien asioiden äärellä. Seurasimme, kuinka tutut ja tuntemattomat kisasivat halli-SM -kisoissa ja EO-karsinnoissa. Olisipa ollut huippua nähdä Team Flaksi menossa mukana, mutta eipä auta. Onnea kaikille hienoja ratoja tehneille ja kisoissa menestystä takoneille!






Me olemme joutuneet luopumaan joistakin unelmista. Team Flaksi ei päässytkään kisaamaan isoihin kisoihin, jonne olimme suuntaamassa hyvillä fiiliksillä hyvin sujuneen talvikauden jälkeen. Katsotaan, miten käy elokuun SM-kisojen - olisiko sinne asiaa, vai jääkö kisaaminen vieläkin kaukaisempaan tulevaisuuteen. JAUn valkkuryhmään laitettiin optimistisesti hakemus ensi syksyksi. Vielä ei ole tietoa, tuleeko Flaksi edes valituksi ja kykeneekö kuski juoksemaan, mutta jotain  unelmia ja suunnitelmia sitä kai pitää vielä ihmisillä olla?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti