sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Aurinko on hellinyt

Vähemmän uutisten seuraamista ja enemmän ulkoilua koirien kanssa.  Siinä reseptini mielenrauhaan. Tänäänkin aurinko on hellinyt lenkkeilijöitä. Isäntä on edelleen "sidottuna" sisätiloihin, mutta jospa tiistain lääkärireissu toisi hyviä uutisia ja luvan varata painoa leikatulle jalalle. Sitten voisi aloittaa ulkoilun vaikkapa taloa kiertävältä lasitetulta parvekkeelta, joka ei ole jäinen ja liukas.






















Tiistain iloksi pääsimme Flaksin kanssa Jennan treeneihin. Hetkittäin meinasi iskeä aivohiki. Molemmille. Treenien päätteeksi Flaksi pääsi lenkille Simin ja Salan kanssa.








Lisäksi on käyty treenailemassa omatoimisesti. Mukavaahan se on puuhailla innokkaan ja taitavan koiran kanssa. Edelleen etsitään yhteistä säveltä ja toisaalta myös koitetaan vahvistella taitoja ja oppia uutta. Nyt projektina on lisätä out-käsky. Toistaiseksi on menty ilman sanallista vihjettä ohjaajan rytmityksellä poikkarit. Josko vanhat koirat oppisivat uusia taitoja?


To get through the hardest journey we need to take only one step at the time. But we must keep on stepping. -Chinese proverb-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti