maanantai 21. maaliskuuta 2022

Aika, ajanhallinta ja kiire

 Kumma juttu, niin sitä ihminen saa itselleen kiireen tunnun ja tunteen ajanhallintahaasteista luotua ihan vaan normiarkea elämällä. Ajatushan se vaan on, jonka voi joko laskea hallitsemaan mieltä ja tekemään siitä kaaosta tai sitten voi olla laskematta. Jotenkin olen viime päivinä onnistunut epäonnistumaan ajanhallinnan tunteen kanssa. On siis tuntunut, että aika ja hommat hallitsevat minua, enkä minä niitä. Ihan kun näissä arkisissa askareissa nyt jokin määräpäivä olisi. Täytyypä tarkastella ajatuksia ja lopettaa kiireen tuntu. Sitähän ennättää, mitä haluaa, ja mikä on itselle tärkeää. Aika ottaa aikalisiä päivään. Pieni hetki alennustulppaanien ihailemiseen. Monta pientä hetkeä koiran massun rapsutukseen. Päiväkahvit auringossa eturappusilla. 



Viime tiistaina emme päässeet Jennan treeneihin, kun olimme isännän lääkärireissulla Helsingissä. Valitettavasti polven toipuminen ei ole edennyt ihan toivotusti. Jalka ei juurikaan taivu, eikä suoristukaan aivan toivotusti, suoraksi kyllä, mutta ei yliojennukseen, jota tarvitaan. Nyt yritetään painon ja voimakkaamman kiskomisen avulla saada liikeratoja kuntoon. Toivottavasti onnistutaan, eikä polvea tarvitsisi puhdistaa uudella leikkauksella.

Jokin on kuitenkin edennytkin, Nimittäin Flaksin juoksumattotreenit. Nyt mennään jo pieniä pätkiä ravia. Pitää vielä hakea rentoutta ja oikeaa asentoa, ennen kuin saadaan lisättyä lenkkeihin pituutta. Ulkolenkit jäisillä teillä ovat olleetkin hieman haasteellisia. Viime viikolla edestämme pomppasi valkohäntäpeura -Flaksi sai hepulin ja nykäisi eteenpäin. Minä meinasin kaatua ja Flaksi sai melkoisen nykäisyn niskaan. Onneksi oli valjaat. Ja Jossun/Ketterä Kettu aika sopivasti. Jossu sai oiottua sekä emännän, että koiran.

Viime viikon treenit jäivät vähiin, mutta jotain pientä kävimme hallilla puuhastelemassa.


Huomenna pääsemme taas Jennan treeneihin. Huisin hauskaa! Ensi viikonloppuna kisataan Halli-SM -kisat ja EO -karsintojen toinen osakilpailu. Me keskitymme kannustamaan kavereita livestreamin ääressä. Pitäkäähän hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti