torstai 13. tammikuuta 2022

Arkeen on palattu

 Se on kohta ensimmäinen työviikko (kouluviikko) loman jälkeen takanapäin. Tietoja koronapositiivisista tuloksista ja altistuksista tulee enenevässä määrin mitä useampi päivä töitä on takana, mutta toistaiseksi olemme itse onneksi onnistuneet välttämään taudin. Onhan tämä  ahdistavan ikävää tämä tautitilanne kaikkinensa, vaan eipä se auta. Hetki ja päivä kerrallaan. Parasta on yrittää vaan keskittyä mukaviin juttuihin ja pyrkiä olemaan murehtimatta asioita ennalta. Mietitään ja murehditaan sitten, jos sellaiseen on siinä hetkessä aito tarve. Eli 15 minuutin sääntöä vaan aktiivisesti käyttöön - älä murehdi asioita nykyhetkestä viittätoista minuuttia taakse- äläkä eteenpäin - moneenkaan asiaan et kuitenkaan voi vaikuttaa juuri sillä hetkellä.

Loman lopettajaisiksi kävimme Laukaan ja Nurmaan reissuilla. Laukaassa ulkoilimme rapeassa pakkassäässä. Tai no,  mummolan Afo ja Nero ulkoilivat ihan mielellään, Flaksille ja Fridalle keli meinasi olla liikaa. Saimme kuitenkin Flaksille Ringon tossut. Ringo ei niillä kävellyt, mutta yllättäen Flaksi suostui pienen neuvottelun jälkeen astelemaan töppösillä. Niillä on nyt sitten reippailtu kovemmilla pakkasilla. Eihän Flaksi niitä erityisesti arvosta, mutta suostuu käyttämään. Frida-mummeli on selvästi enemmän töppöstyttöjä.


Nerosta pakkasessa pyöriminen on ihan parasta.
Nurmaallakin talonväen oma koira on vierailevia koiraneitoja pakkasenkestävämpi.
Ropsu tuli meille tyttöjen kaveriksi lomalle. Täällä on nyt siis kahden kerroksen väkeä. 


Molemmat tytöistä tulevat hyvin Roopen kanssa juttuun. On lenkkeilty, käyty hallilla vapaatreenailemassa ja syöty puruluita sulassa sovussa.Flaksin agilitytauko loppui 5.1. Stefanie Semkatin ohjattuihin treeneihin. Sen jälkeen on käyty muutaman kerran vahvistelemassa taitoja.

Frida on käynyt hupailemassa hallilla itse valitsemiensa lelujen kanssa. Roope on päässyt juoksemaan sekä minun että Teemun kanssa. Jätkä on ollut kovasti innoissaan. Flaksi kävi tänään Jossun luona hieronnassa. Ei löytynyt mitään ihmeitä normaaleja lihaskireyksiä kummempaa, hyvä niin. 

Viikonloppuna on edessä talkoohommia oman seuran agilitykisoissa, jotka vielä saa kaikesta huolimatta järjestää. Koronapasseja tarvitaan ja maskeja. Flaksi pääsee myös starttaamaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. 

Tsemppiä ja hyvää mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti