maanantai 3. tammikuuta 2022

Lukemista ja lenkkeilyä - ja kolmannet rokotteet!

 
Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa. Kävimme Frida-mummon ja Teemun kanssa "mökillä" glögillä. Illalla paljuiltiin, kuunneltiin radiota ja luettiin kirjoja. Flaksia hirvitti illalla ulkoilu, Fridaa kauempaa kuuluneet paukut vain haukuttivat. Sisälle ei kuulunut pahasti ääniä, kun radio vaimensi paukkeen. Sisällä Flaksikin oli siis ihan rennosti.

Vuoden ensimmäiset koiralenkit suuntautuivat ihan lähimaastoon. Pellolle ja metsään. Toisen päivän kunniaksi hurautimme Tiinan vinkistä Kirkkonummelle Linloon. Kiva saari, jonne pääsi kävelysiltaa pitkin. Varmasti hieno retkikohde myös kesällä. Kävelimme saaren ympäri n. seitsemän kilsan lenkin. Saarella oli lukuisia tulipaikkoja, joten sopii oivasti myös makkaranpaistoretkikohteeksi.


Olimme aamusta liikenteessä, ja pääsimme kiertämään saarea rauhassa etujoukoissa. Loppumatkasta oli vastaatulijoita, koiriakin. Illalla uni maistui.

Tänään suuntasimme Vihtiin Palakosken virkistysalueelle. Siellä olimme ainoat lenkkeilijät. Neljä kilsaa vaihtelevissa maisemissa kului mukavasti. Näimme puukiipijän ja teeren mukavien maisemien lisäksi. Elossa olevista linnuista ei tullut kuvia. Mutta joku oli tullut syödyksikin.


Iltapäivällä bongasin somesta vinkin, että Järvenpään walk in -rokotus vetää hienosti. Niinpä kävimme hakemassa kolmannet rokotteet. Flaksi säästyi illan juoksulenkiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti