sunnuntai 30. tammikuuta 2022

3/4

 Osumatarkkuus paranee paranemistaan. ;) Teemu ja Flaksi tekivät eilen kolme nollaa I-HAHin kisoissa. Kisoissa oli peräti neljä rataa, Mika Kankaan ja Kurt-Ove Steinsetin agility- ja hyppyradat. Flaksi teki nollat molemmilta agilityradoilta. Molemmilla radoilla oli puomeilta suora poistuminen, mikä sopi meille paremmin kuin hyvin. Toisen radan keinu oli vähän hidas, toinen nappisuoritus. Oikein hyvät ja hienot kokonaisuudet! Ensimmäisen radan Teemu ja Flaksi voittivat, toisella Mia ja kelpie-Hilla painelivat vielä puoli sekuntia kovemman ajan, joten Flaksi oli toinen.



Steinsetin hyppärillä rohkea poikkariohjaus epäonnistui, joten tuloksena vitonen. Flaksi pudotti riman, mutta kenneltyttö oli näkevinään livestreamiltä tuomarin näyttävän kieltoa. Oli se sekin. Mutta tulos tosiaan 5. Muuten rata oli oikein sujuva kokonaisuus. Ja poikkarit toimivat upeasti treeneissä, joten ei muuta kun rohkeasti lisää kokeilua vaan kisoissakin. Viimeisellä Kankaan hyppärillä ohjaaja päätti kuitenkin luottaa omaan juoksuvoimaansa ja runnoi parit persjätöt Flaksin nenän eteen muiden ohjausvalintojen sijaan. Hyvin runnottu, radalta voittonolla. 


Koronarajoitusten takia kety oli tosiaan poissa kisareissulta. Kerkesimme käydä ennen Valtteri-myräkkää Roopen ja Fridan kanssa hienossa säässä lenkillä. Osallistuin Birdlifen pihabongaukseen. Saldona 15 talitiaista,  kaksi keltasirkkua, kolme vihervarpusta, kuusitiainen, neljä varpusta, viisi mustarastasta, käpytikka, punatulkku ja neljä närheä.  Sitten katselimme livestreamiä ja valmistelimme illan vohvelikestejä. 










Viikolla kävimme hallilla hupailemassa. Tässä pätkä Flaksin liikehäiriötreeniä.

Tänään olemmekin sitten osallistuneet koko Suomi kolaa -päivään. ;) 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti