lauantai 13. maaliskuuta 2021

Hetki kerrallaan

 

Olkapää on kovasti kipeä ja niskalihakset kramppaavat, kyynärpää juimii. Arjen pyöritys jää Teemulle, ja se harmittaa monella tasolla. Kaikesta huolimatta kaikki on kuitenkin hyvin. Koirien kanssa hengaillaan päivät. Ihailen tulppaaneja. Nuo oranssit ovat sekä auenneet kauniisti että tuoksuvat hyvältä. Monet ihmiset ovat viihdyttäneet minua pitkillä puheluilla ja viesteilyillä. Olen osallistunut työntekoon sen mitä vasemmalla kädellä kirjoittamalla ja Teams-palavereiden kautta saa aikaan. Olen kuunnellut kirjoja ja rapsutellut koiria. Olen lukenut kirjoja. 
Flaksin kanssa kyttäämme myös pellolla hiihtäviä ihmisiä ja bongaamme peuroja, oravia ja jäniksiä.


Olohuoneessamme vierailee lähes päivittäin virtahepo. Frida-mummeli soittaa soittoläksyjään vinkulelulla ja leikkii riehakkaasti.

Teemu ja Flaksi ovat käyneet treeneissä. Ihana Jenna lähetti minulle kotiin treenivideoitakin. Tein niistä koosteen ja fiilistelin. Treeneissä oli sekä hienoja onnistumisia että tuli kotiläksyjä. Nyt kun Flaksin kroppa on kunnossa, on aika tarkastella ja suunnitella treenikohteita ja -tavoitteita. Ilahduttavaa osaamista on tauon jälkeen havaittavissa, jotkin asiat ovat jopa ovat selvästi olleet Flaksin aivopähkinöinä 😍 levossa, ja kehittyneet "itsestään".😉 Tekemistä ja kehitettävää riittää edelleen ja treeniriemua! 🥰Treenilistalle ainakin keinu- ja keppiosaaminen ja poikkarit. Ilo ja onni on terve ja kunnossa oleva treenikaveri, jonka kanssa pääsee keskittymään yhdessä juuri siihen hetkeen. Agility on parasta päännollausta. 💎

Mikäs tässä siis. Kaikki on hyvin. Kevättä ja valoa kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti