torstai 3. syyskuuta 2020

Kaksi reissuviikonloppua takana ja kotiviikonloppu edessä

 Kahtena viime viikonloppuna olemme olleet Laukaassa mökkeilemässä. Tässä vielä toissa viikonlopun tunnelmia kuvina. Kuvat mökiltä ja mummolan puutarhasta.















Viime viikonloppuna keli oli leppoisampi, ja meidänkin koirat uivat. Edellisenä viikonloppuna uimamaisteritouhut kiinnostivat vain Afoa.





















Paikanvaihdos teki hyvää, ja mieli lepäsi. Sähköttömällä mökillä oleillessa ei tarvinnut ajatella tekevänsä työhommia. Lauantaina kävimme JAT:n kisoissa Jyväskylässä. Tällä kertaa ei tullut kisamenestystä. Ensimmäisellä hyppyradalla Flaksi tiputti yhden riman, ja kahdella agilityradalla keinut ja puomit eivät olleet toivotunlaisia. Oli siis sellaiset #eisesiitä -kisat. Toki jokaisella radalla oli sielläkin hetkensä, hyvät sellaiset. 



Sattuipa lauantaina sellainenkin hassuus, että Flaksi ei halunnut hakea lelua järvestä vaan jäi rannalle ruikuttamaan. Vesipelastustehtäviin piti hakea jo aikansa uinut ja kuivattu mummoparson. Vanhassa vara parempi. 




Sunnuntain kotimatkalla haimme Roopen ja mustikkaämpärin Nurmaalta. Suurkiitos iskä ja äiti! Maija-Liisalta saimme mustaviinimarjoja ja karviaisia - suurkiitos! Nyt on taas mistä ammentaa vitamiineja.




Roope onkin käynyt ilolla  hallilla kurvailemassa, ja polttamassa kesäkiloja.



Tiistain Jennan treeneissä Flaksin puomit olivatkin ihan superhienoja. Kepeille hakeutuminen oli treenin haastavin osuus. 





Syksy hiipii. Viikonloppuna vietetään lyhtyjen iltaa kotosalla. Käydään kyllä katsomassa Heiluhäntien uusi halli, joka on vielä JAUn halliakin lähempänä meidän kotia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti