maanantai 14. syyskuuta 2020

Flaksille kävi flaksi

 Agilityjumalat olivat Flaksin puolella Hyvinkään kisoissa sunnuntaina. Ensimmäisen radan puomin loikkapompasta johtuneen keskeytyksen jälkeen Flaksi nappasi kyseenalaisella kontaktilla (vaikka yritti kyllä juosta) ja pudonneella rimalla voittonollan. Hups! Ei näy pudonnut rima puskien takia videossakaan, eikä ohjaajakaan sitä huomannut, ei myöskään tuomari. Ja koska ei huomannut, ei voinut lisätä virheitä tulokseen, vaikka kävimme sitä pyytämässä. Onneksi se vitostuloskin olisi riittänyt voittoon, ja "nolla" oli kisan ainoa nolla, joten mitään ei keneltäkään sen kummemmin viety. Hyppäreiltä hyllyt, toiselta ihan viime metreillä kun Flaksi ei lähtenytkään suorittamaan rengasta. Aika haastavat radat oli Markku keksinyt, mutta mukavan haastavat. Paljon oli hyvää tekemisessä, mutta lähdöt oli kyllä haastavia kovista kierroksista johtuen.


Jennan treeneissä puomit onnistui tietysti ihan superisti ja muutenkin oli hienoa menoa. 

Syksyn ensimmäisissä Markon treeneissä sen sijaan oli paljonlaisesti haasteita. Mutta tulipahan jumpattua!


Agilitytreenien lisäksi Flaksi on kouluttanut Roopea ihan kotosalla. Tässä kuvassa koulutus aiheesta 2-0. 

Saa Ropsu toki välillä olla ihan rauhassa sohvalla söpöstelemässäkin. Vaikka välillä unohtuukin välitilaan rappusiin, kun ei oikein itsekään tiedä, olisiko ylä- vai alakerta parempi valinta. 
Flaksille saapui upea Suomessa valmistettu Likizin treenilaukku, jossa komeilee Flaksin oma kuva. Kuva on Irene Erlingin ottama Jennan treeneistä. Kyllä nyt kelpaa käydä treeneissä!





















Lisäksi on ihmetelty syksyn saapumista, kerätty sieniä ja leivottu pullaa. Ei auta kun luopua kesästä ja kesän kauneudesta ja löytää syksyn kauneus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti