sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Energiabuustiratoja

Seppo Savikko ja Stefania Semkat olivat kehitelleet Lohjan kisoihin oikein kivoja, vauhdikkaita, rullaavia ja samalla koiran taitoja mittaavia rataprofiileita. Teknisempiin kuvioihin tultiin vauhdilla. Oli mahtavaa päästä kokeilemaan kisoissa treeneissä opiskeltua. Flaksin osalta parasta antia olivat hienot kovasta vauhdista onnistuneet innarit, poikkarit ja lauantain toisen radan keinu. Lähdöistä muutama oli ihan hyviä, osassa kiehuttiin ja hypittiin. Tänään ohjaajan jaloissa tuntui eilisen tempomiset, mutta Flaksia ei eilinen painanut niin yhtään. Ihan samalla napakalla otteella neiti kirmasi tänäänkin. Pääasiassa lipsahdukset sattuivat tällä kertaa radan loppumetreillä. Yksi voittonolla lauantain ekalta radalta  kisakirjaan, ja paljon hyvää ihan jokaisella radalla. Kisaviikonloppu jäi siis vahvasti plussalle. Vaikutti siltä, että radoista sai kivat energiabuustit ihan jokainen. Tätä lisää! Lenkkiseuraksi kisareissuilla saimme Irenen ja Skyn - kiitos juttuseurasta ja tsempeistä. Mukavaa, että jopa Frida -mummo osasi olla Skyn kanssa nätisti.



Tiistaina Jennan treeneissä oli myös hienoja onnistumisia. On siis ollut varsin onnistunut agilityviikko.

Tähän viikkoon on mahtunut myös kampaajareissu, jonka jälkeen olo on aina jotenkin niin paljon enemmän ihmismäinen kun aiemmin ja pientä vaateshoppailua - pieni päivitys olikin jo paikallaan. Perjantaina palautin Roopen oikeille omistajilleen, vanhemmilleni. Illalla katsoimme vielä Fridan kanssa Voicea. Se tulee Flaksin nukkumaanmenoajan jälkeen. ;)
 




Viikonloppuna kerkesimme laittamaan hyvää ruokaa ja pitkästä aikaa ohjelmassa oli myös paljuilua. Syksyn pimeissä illoissa on kyllä puolensa - kunhan muistaa laittaa kynttilät palamaan. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti