lauantai 24. elokuuta 2019

Ei jatkoon

Tämän lukuvuoden aloitus on ollut monella tapaa unohtumaton tai käsittämätön. Senpä vuoksi tämän viikonlopun SM-kisatkin vain yks kaks tupsahtivat eteen, sen kummemmin asiaa etukäteen stressaamatta. Ja hyvä toki niin. Flaksi ei tällä(kään) kertaa valitettavasti päässyt finaaliradalle, mutta starttaaminen karsintaradalla oli kuitenkin kokolailla enemmän kuin eilisten etkojen tekeminen - meinaan lämmittelylenkki ja hetki ennen lähtökarsinaa kotiin lähtö. Eiliseen starttien väliin jättämiseen oli syynä rankkasade. Ei haluttu ottaa sitä riskiä, että koira tai ohjaaja loukkaavat itsensä, kun näimme muiden koirien liukastelevan ja kyntävän radalla. Kuvassa pettynyt, sateessa kastunut hattara-Flaksi.


Pöksy-Flaksi pääsi siis vasta tänään testaamaan Myyrmäen jalkapallostadionin kenttää. Hyvä oli pohja, kiitos auringon ja suht myöhäisen starttiajan, niin kenttä oli ehtinyt kuivahtaa. Karsintaradalta kuitenkin 1 rima alas ja yksi harmillinen ohjauslapsus loppumetreillä, eli tulos 10.  Toki olisi ollut kivempi päästä finaaliin saakka, mutta näillä mennään tällä kertaa. Tulimme siis kotiin mummokoiran luokse livestreamin ääreen.



Alla olevat kuvat ovat Irene Erlingin ottamia ja ne on otettu viimeistelytreeneistä Jennan radalta tiistaina. Tiistain pääntyhjennystreenit ovat kyllä ihan parhautta, niin ohjaajalle kun ketyllekin!







Tällä kertaa yksikään JAUlainen ei yltänyt yksilömitaleille - Sanna ja Chess olivat kyllä hienosti maksien viidensiä, mutta koitetaan korjata mitaliasia huomenna joukkuekisoissa. 😉 Joukkuekaverit Eeva ja Ville vilahtivatkin puoli ysin uutisissa. Flaksi pääsee siis kisaamaan julkkisten kanssa.

Viikko sitten sunnuntaina ohjelma olikin sangen erilaista. Ajelin Laukon kartanoon museokorttia vinguttamaan ja Marita Liuluan Mysterium -näyttelyn toista osaa katsomaan. Samalla iskulla pääsin ihastelemaan Jukka Rintalan pukuja (Summer dreams) ja Virpi Kannon veistoksia betonista ja Helge Dahlmannin teoksia.























 Kivan sunnuntain jälkeen maanantain aloitti rupisammakko. Viikon mittaan on kaivattu useampia rauhoittavia hengenvetoja kotosalla.






Huomenna rokataan Vantaalla, pistetään iltamyöhällä kisat pakettiin ja maanantaiaamuna ihmetellään, mitä uusi viikko tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti