maanantai 29. huhtikuuta 2019

Viikonloppuun sisältyi paljon kivaa ja kaunista plussaa ja haisevaa miinusta

Flaksi ja Roope viettivät 24.4. koiranpäivää pihalla partioiden. Tiistain Jennan treeneissä Flaksi oli taitava ja Roope omapäinen. Jätkä paineli ohjeista ja estekäskyistä piittaamatta milloin mihinkin putkeen. Taisi viettää koiranpäivää jo silloin. ;) Lopulta saatiin vinohypytkin onnistumaan.

Viikonlopun miinuksena on mainittava koirien ripaskatauti, jonka takia tuli nukuttua muutama yö huonosti ja pestyä niin pyykkiä kun koiran takamuksiakin melko useaan otteeseen. Siitäkin onneksi selvittiin. Huonolla huumorilla. ;) Roope ei päässyt Mikkeliin kisaamaan, mutta saimme onneksi kisastartit siirrettyä heinäkuulle.

Viikonlopun plussia:
Kiva kävely isän ja koirien kanssa Nurmaalla kauniissa maisemissa

Frida pääsi heittämään talviturkin.


Äidin kauniita kukkasia oli ilo katsella.





Äidin ja koirien kanssa kävelyllä bongasimme kymmenkunta kaunista vaarantunutta kukkaa, kangasvuokkoa. Tuo rauhoitettu kukka on kyllä upea. Niin kauniin herkkä!











Ketyily-hommiin pääsin sunnuntaina, kun Flaksi ja Teemu starttasivat Kotkan kisoissa. Hyvin meni! Kolme onnistunutta lähtöä. Vielä pitäisi saada lähtöasentoon asettuminen kyllä rauhallisemmaksi. Kaksi onnistunutta keinua! Takaaleikkauksia hypylle ja putkiin! Bonuksena yksi nollavoitto! Hyvä Teemu ja Flaksi!
Kisareissulla pyörähdimme myös Parikan hautuumaalla kunnostamassa hieman ukin ja mummon hautaa talven jäljiltä. Ja toki piti pyörähtää myös Sapokassa kävelyllä koirien kanssa.












Flaksin eka agirata, voittonolla

Flaksin toinen agirata, 10 (kielto ja puomin alasmeno)

Flaksin hyppäri (hyl, uusittu kepeille meno)

Hyvää vappua! Vappu kuluu kotosalla puutarha- ja työhommissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti