maanantai 22. huhtikuuta 2019

Flaksi ja muut Raasillan super C-sisarukset jo viisi vuotta!




 Noppa ja Flaksi kepinsyöntipuuhissa.

 Flaksi Kleni-iskää moikkaamassa.
 Pentutreffeiltä Tampereen SM-kisoista 2014.

 Nixi, Flaksi ja Noppa länderileirillä.

Nämä pienet pentupalleroiset ovat kasvaneet jo isoiksi koiriksi. Ja minkälaisiksi koiriksi - mahtaviksi harrastuskavereiksi! Sumo on pentueen näyttelytähti. Kaikki taitavat harrastaa agilityä vähintäänkin omaksi  ilokseen. Neljä sisarusta osallistui EO-karsintoihin tämän kevään aikana. On pokattu sertejä ja saatu agility- ja hyppyvalion arvoja, tai vähintäänkin varjovalion arvoja näyttelytuloksen puuttuessa. Hyvä ja onnea Raasillan C:t!

Flaksi viettää synttäreitä kotosalla. Aamulla käytiin kirmaamassa oikein vauhdikkaat puomitreenit hallilla. Sitten on tarjottu Fridalle ja Roopellekin herkkuja. Roope on siis ollut täällä pääsiäisen vietossa.




Viime päivityksestä on vierähtänyt tovi. Pohjoisrinteen lumet ovat lähes kokonaan sulaneet. Agilitya on treenattu säännöllisesti. Lähdön onnistumisen suhteen on jo vähän toiveikkaampi olo. Tähän lähdettiin tekemään "peliä" Jennan ohjeilla. Häiriön vähentämisen sijaan Flaksille on hihnassa pyöräytyksen ja paikalle istumisen jälkeen lisätty oikein kunnolla häiriötä. Neiti joutuu keskittymään oikeaan lähtö-vihjeeseen kun ensin ohjaa nykii, pomppii ja hilluu ja huutelee ties mitä mennään, lähdetään -tyyppisiä sanoja ja estekäskyjä. Onnistumisesta saa palkkaa. Hienosti tuntuisi laskevan Flaksin kierroksia. Viikko sitten Jyväskylässä lähdöt olivat hyviä! Ja radatkin, vaikkei kisakirjaan merkintöjä tullutkaan. Olimme siis Laukaan mummolassa Neroa moikkaamassa ja samalla JAT:n kisoissa. Flaksi oli vauhdiltaan ihan omaa luokkaansa, mutta radoilla sattui pikkuviboja. Kisoista jäi hyvä ja toiveikas olo!

Hyppärillä rima 5

Ekalla agiradalla puomi 5

Toiseksi viimeisellä agiradalla kielto valintatilanteessa putki vai kepit - ja keppien keskeytys, ja tilanteen uusinta

Viimeisellä agiradalla yksi ylimääräinen hyppy ohjaajan ihastellessa koiran menoa ;)









Kevään etenemistä on ollut ilo seurata. Tänäänkin on hämmästyttävän lämmin päivä. Pihatyöt etenevät pikku hiljaa. Kun ei otettu pääsiäiseksi reissuilua eikä agilitykisoja, on jäänyt aikaa lenkkeilylle, treeneille, leipomisille, pihatöille, työtöille ja hyvän ruuan valmistamiselle. Onpa kestitty vähän vieraitakin. Raisan ja Jarnon kanssa ratkottiin pulmia pakohuone -tyyppisessä lautapelissä.  Mukavaa on ollut!



 Frida ja Roope toimivat haravoinnin virallisina valvojina. Flaksia ei voi haravan kanssa samaan aikaan pihalle ottaa. ;)
 Parsarisottoa kiirastorstaina.

 Sinisimpukoita kiirastorstaina.
 Hedelmäistä brie-juusto salaattia pitkäperjantaina. Silloin saapui Roope, ja pääsi heti illalla treeneihin.  Flaksi samoissa Sannin treeneissä.


 Peräpörrö seuraa tyttöjä herkeämättä. ;)



 Appelsiinijuustokakkua.
 Juuressalaattia lankalauantaina.

Sitä sun tätä jälkkäriä ;) Vanilja kastiketta, päärynää, mämmiä, suklaata, mansikkakarviaishilloa, suklaata, piparia....makealta maistui.
 Mustajuurikeittoa lankalauantaina.
Rosmariinipottuja, juuressalattia, poroa ja korvasienikastiketta lankalauantaina.

Voimaantuneena kohti lyhyempää työviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti