keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Harmi, että vauhti ei korvaa virheitä

Kolmannet EO-karsinnat ja halli-SM-kisat sujuivat vauhdikkaasti, mutta eivät virheittä. Uskotaan niiden kuitenkin olevan myös merkki siitä, että olemme oikealla tiellä. Radoilla ei tullut yhdenyhtä pahaa ohjaajaa kohti loikkimista tai kieltoa, aivan huippua! Sen sijaan esimerkiksi hyppärillä nähtiin Flaksin mittapuulla varsin pätevää irtoamista vaikkapa renkaalle. Hyppärillä tuli kepeiltä harmillinen vitonen, kun Flaksi pyörähti hienosti ekaan väliin mentyään kepeiltä pois. Sitä ei jaksettu kuitenkaan kauaa harmitella, vaan keskityttiin hyvästä radasta nauttimiseen! Erityisen hyvälle se tuntui täysin pieleen menneen ensimmäisen agiradan lähdön jälkeen. Flaksilta jäi koko eka rata tekemättä, kun neito kiehui niin yli, ettei pystynyt jäämään lähtöön. Siinäpä siis edelleen sitä askarreltavaa meille.... Viimeisellä sunnuntaiaamun agiradalla tulos oli 15 (muurin palikka, rima, keinu) - rapatessa roiskui, mutta ratatyö oli sujuvaa ja aika radan nopein. Flaksi kiristi siis hieman ihanneaikaa, kun ei nolla onnistunut. ;) Sunnuntaille tuli pituutta, kun joukkuekisa kirmattiin vasta illalla. Kivahan muiden finaaliratoja oli toki seurata, mutta myönnettäköön, että selkäkivusta selvinneenä erittäin flunssaisena ja äänettömänä minun olisi ehkä ollut järkevintä valita sunnuntain olopaikaksi oma sänky. Joukkuekisaan JAUn medi 1 -joukkue lähti valitettavasti vain kahdella koiralla Justuksen loukattua harmillisesti silmänsä. Niinpä Teemu ja Eeva tuumivat, että Teemun on parasta vedättää Flaksia kunnolla mahdollisimman kovan ajan tekemiseksi, jotta Eevan kahden radan juoksun vaihto-osuuteen menevä aika tasoittuisi. Kovaa Flaksi taas menikin, muttei valitettavasti virheittä. Ohjaaja otti rimat omiin nimiinsä, kun ajatteli ohjauksen olleen hieman myöhässä. A:n vitonen oli kyllä ihme, sellaista ei ole kovalla vedätykselläkään saatu aikaan. Flaksi kyllä näytti reagoivan tällä kertaa vedätykseen ja tuli A:n melko holtittomasti. Onneksi hyvä kropan hallinta esti voltit.  Eeva ja Ville sen sijaan kirmasivat kaksi osuutta nollana putkeen. On ne käsittämättömän taitavia ja kovia! Mutta hei, kaikki tai ei mitään. Tällä kertaa ei mitään, sij. 5 joukkuekisassa. Vaikkei menestystä tullutkaan, joitakin taikahetkiä koettiin isoissa kisoissa, ja sunnuntaina ei harmittanut ajella kotiin. Olipa hieno kokemus.

Flaksin sisarusparvi oli hienosti edustettuna kisoissa, vaikkei suurta menestystä tullutkaan. Nixi pääsi kyllä finaaliradalle! :) Mukana menossa olivat siis Flaksi, Nixi,  Rauha ja Skumppa-veli.

Siskokset Nixi ja Flaksi ovat kovasti kavereita keskenään. Tässä kytätään namia kasvis-Ernalta. Kiitos kun tulit meitä tapaamaan, oli kiva nähdä!
 Skumppa-veli iloisena kasviksen taputuksessa.
 Rauha saa kasvikselta namia.



Roope on täällä treenisulkeisissa. Koska minä olen ollut koko alkuviikon niin kovassa flunssassa, on Teemu treenannut Periksenkin kanssa. Hyvin sujui Jennan treeneissäkin!  Lisäksi on käyty hallilla kontaktisulkeisissa Roopen kanssa, ja humputtelemassa Fridan kanssa. Flaksin tekemisessä näkyi Jennan treeneissä ehkä vielä viikonlopun jäljet, väsy. Muutaman hyvän pätkän lisäksi nähtiin ei niin hyvää tekemistä. Treenilistalle putkesta putkeen irtoaminen niin, että ohjaaja on keppien takana. Ja poikkarit kepeiltä.

Tänään on lenkkeilty ja levätty. Onneksi en ole ilmoittanut itseäni viikonlopuksi kisaamaan. Flunssa ei taida antaa periksi ihan helpolla. Kevättä kohti mennään kuitenkin. Aamulla bongasimme pellolla kiuruja. Ja eilen lehtokurpan ja töyhtöhyypän! 44 työpäivää kesälomaan. :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti