sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Oman seuran kisoissa

Se on taas todistettu, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Eilisen kivan kisapäivän päätteeksi jäin talkoilemaan oman seuran kisoihin, ja työn touhussa tulin nostaneeksi puolihuolimattomasti kiireessä putken painoa. Selkä napsahti. Sen verran kovasti koski, että olin erityisen onnellinen samoissa talkoissa talkoilleesta hoitohenkilökunnasta, joka taikoi sellaisen särkylääkearsenaalin naamariin, että selvisin lopputalkoilurupeamasta. Tänään olen ottanut sitten iisimmin kotosalla. Ei tullut imuroitua, eikä lähdettyä ketyn hommiin Flaksin radoille. Päivän oman seuran kisojen kisavedoista ei  siis ole videotodisteita, koska kety poti kotona selkää (ei kannata nostaa putkenpainoja huolimattomasti!) ja ohjaaja itse oli liian kohtelias nakittaakseen ketään tehtävään. Eka rata hyppäri 5 (joko eka rima tai muurin palikka putosi, tarinasta on erilaisia versioita, ohjaaja itse ei tiedä) - nopein aika. Toka rata hylly, koska ohjaaja ei ohjannut riittävän napakasti ja Flaksi ajautui takaakiertoon, muuten hyvä rata, jopa puomi ja keinu! Vika rata nolla, sij. 2. Puomin jälkeen piti kääntyä 90 astetta, ohjaaja otti spurtin ja valssasi puomin eteen - toimi! Lähdöt oli hankalia, mutta itse ratatyö tuntui toimivalta. Ohjaaja totesi, että oma kunto on huono taudin jäljiltä, ja ilmeisesti myös koiran, mutta ei muuta kun uuteen nousuun! 💪  Nopsa voitti aikaan 35,62, Flaksi jäi toiseksi aikaan 35,65. Ei paljoa eroa, toki Nopsalla on pysärit. Flaksilla oli yksi töyssy ja kalastelua matkan varrella. Helillä ja Nopsalla oli huikean hieno päivä, kaksi nollavoittoa! Paljon onnea! Palkintopöydästä sai valita itselleen lämmikettä tai koiralle lelun. Villasukat olivat kovasti tykättyjä!




Jyrän kisaradoilla eilen oli valtavan hauskaa. Jyrä selvästi nauttii, kun saa paahtaa suoraviivaista rataa eteenpäin. Puomi toimi, kaksi kertaa! 

Ensimmäinen agirata oli oikein sujuvaa menoa, aina siihen saakka, kun olisi pitänyt kääntyä kepeille. Suoraanhaan Jyrä paahtoi, kun ei saanut mitään ohjetta kääntymisestä ajoissa, ja ohjaajan liikekielikin kertoi muuta kun kääntymistä. Radasta jäi silti hyvä fiilis!  Videolta käy hyvin ilmi myös oman seuran kisaamisen yksi hyvä puoli - hyvä kannustus! Kiitos tyypit!

Toinen agirata kosahti puomin jälkeiseen elämään, kun vasemmalla olleen hypyn sijasta löytyi muuri. Radalla oli myös muuta epävarmuutta, mutta loppupätkä rullasi taas ihan kivasti.  Mukavasti sujuneeseen hyppyrataan oli kiva lopettaa kisapäivä, tulos 10 keppivirheiden takia, mutta sepä ei meitä haittaa. :)  Tänään Jyrä kävi kisaamassa Maran kanssa HSKH:n kisoissa. Nyt on tulos 5 plakkarissa sennukisoja silmällä pitäen. Hyvä Mara ja Jyrä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti