lauantai 10. helmikuuta 2018

Oman seuran kisoissa

Flaksi avasi hyppärillä  hyllyllä. Pyöriminen lähdössä tuntuu tällä hetkellä vaan lisäävän kierroksia. Eka radalle lähtö olikin kaikista vaikein. Kaksi seuraavaa kokeiltiin niin, ettei pyöritty narussa, vaan naru otettiin ensin pois, ja sitten siitä maihin. Katsotaan mihin suuntaan tämä sitten alkaa muuntumaan. ;) Ensimmäistä kertaa Flaksi kaahasi päin ohjaajaa muuten kuin opetustarkoituksissa. Onneksi kumpikaan ei satuttanut itseään. Hieman oli haastavaa ohjaajan liikkeen rytmitys tuossa alussa. Ennen keppejä tuli napattua ylimääräinen hyppy, jonka takia hylly. Mutta mukavaa eteenpäin suuntautuvaa tekemistä! Myös Jyrän hyppäri kosahti samaan kohtaan. Emäntä pääsi kisaamaan, eikä vaan ketyilemään. Fridan hyppäri lähti alkuun mukavasti liikkeelle, mutta neiti päätyi väärään keppiväliin ja hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn keppien päätteeksi.

Flaksin toinen rata oli harmillinen keinuvitonen, toki sitä ennenkin radalla oli pyörimisiä, mutta niistä ei noussut tuomarin käsi. Laamasen radoilla ei ollut kummoisia tuloksia, joten Flaksi oli vitosella kolmantena. Jyrälle toiselta radalta hylly, kun yksi hyppy jäi puomin jälkeen välistä. Loppuradasta myös muuta pientä säätöä. Fridan toisella radalla ohjaaja sössi jo esteellä kolme, kun valssista muuntui vahingossa persjättö. A:n ja keinun suorituksesta olimme myös Friidulin kanssa hieman erimielisiä.

Flaksin viimeinen rata sisälsi säätöä. Jyrän viimeinen rata oli sujuva, harmillisesti loppumetreillä hyvään taisteluun tuli kieltovitonen, kun ohjaaja käänsi rintaman kohti Jyrää ja kuvaaja eli liian kovaäänisesti radan kulussa mukana. Jyrä hämmentyi ja pysähtyi ennen hyppyä. Vitosella ylsi kakkossijaan. ;) Seuraavalla kerralla ohjaaja näyttää koiralle pyllyä ja ketylle laitetaan jesaria suun eteen. Koko kisakoneisto eli kyllä vahvasti mukana radassa. Kolme viimeistä medikoirakkoa tekivätkin kolme parasta tulosta, Villelle nollavoitto, Teemulle vitosella kakkossija ja Sannalle kympillä kolmossija. Minit aloittivat tällä radalla, ja pikku-Frida pääsi pitkästä aikaa kisaamaan. Eka rata olikin päivän paras veto, keinuvitonen. Mineissä sillä ei kyllä tullut sijoitusta. ;)




Tällä viikolla illat on muutenkin täyttänyt agility, kun kontaktisulkeisia on pidetty Roopen lisäksi Flaksille ja Jyrälle. On tuo Teemu kerennyt hiihtämäänkin. Hieman on myös estetalkoiltu, kun seura sai Espanjasta uusia siivekkeitä ja pehmeän muurin ja pituuden, jotka olivatkin jo heti kisakäytössä. Tänään kisatalkoillaan, ja Roope pääsee kokeilemaan yhden hyppärin verran kisaamista. Jännää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti