sunnuntai 4. helmikuuta 2018

On hyvä välttää minkään liian vakavasti ottamista

- ainakaan itsensä. Mietelause By Armi Ratia. Sopii hyvin myös agilityharrastukseen. Flaksility oli jälleen, öö, mielenkiintoista. Ensimmäisellä radalla oli haasteita lähdössä, esteille irtoamisessa ja puomin kriteerin mukaisessa suorittamisessa. Kepit sen sijaan oli oikein hienot! Ja keinukin onnistui. Toisella radalla kierrokset oli kaakossa ja kaahotus sen mukaista, pikemminkin kohti ohjaajaa kun esteitä suuntautuen. Puomin käännös sentään meni yläosumalla. Hetkittäin meinaa olla hieman turhauttavaa, kun tuntuu, että treenatut ja jo treeneissä esiin tulevat taidot eivät tule esiin kisoissa. Mutta jos nyt vielä kerätään niitä kilometrejä. Ja toivotaan, että vielä joskus. Hyppäri oli päivän paras kokonaisuus Flaksin osalta, nolla, sij. 3. Ennen keppejä tuli kyllä annettua muille vähän tasoitusta. Lopputulemana siis ihan hyvä fiilis koko porukalla!

Jyrä oli päivän onnistuja. Vaikka herra oli ennen lähtöä ja lähdössä hajujen maailmassa, niin radalla teki mukavasti Teemun kanssa töitä. Tulos 10, hieman yllättäen vitonen myös A-esteeltä. Toisella radalla oli monta pelastettua tilannetta, ennen kuin puomin jälkeen tuli napattua väärä este. Mutta olipa hieno kepeille hakeutuminen! Hyppäri oli hieno kokonaisuus, ja sieltä nolla, sij. 7.


 Kisaamisen lisäksi kerkesimme shoppailemaan Flaksille Snoopy-pannan ja Roopelle muita Ankkalinnan asukkeja kaulaan. Roope on siis saapunut parin viikon tehotreenaukseen ennen hiihtolomaa. Ekat hallitreenit meni hienosti. Jätkä yllätti ja jätti jopa hallilla olleet lapsetkin haukkumatta. ;)





 Viikonloppuna on myös keretty ottaa rennosti.
 Ja syödä herkkuja.
Valmiina uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti