sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Loma on loppu

Niin se vierähti viikon talviloma leppoisissa merkeissä. Kuka sitä nyt lomasta lomaan eläisi, mutta pääsiäispaussiin on viisi maanantaita.

Hiihtoloman aloitti Fridan sydänvikadiagnoosi ja päätti Fannin pissitulehduslääkekuuri. Voihan mummokoirat! Ihanan arvokkaita. ;) Lomaan mahtui niin kulttuuria, shoppailua, vähäsen aksaa, ystävien tapaamista, penkkiurheilua (pitkien matkojen mitalit on meidän ansiota!), hiihtoa niiden toimesta jotka siitä tykkää, lenkkeilyä, löhöilyä, lukemista, oleilua täysihoidossa (kiitos äiti, iskä ja anoppi!) ja hyvää ruokaa.

Loman avauksena käytiin Kouvolan teatterissa katsomassa Pesärikkoa. Siinä määrin esitys nappasi mieleni, että tilasinpa juuri nettiantikvariaatista Orvokki Aution trilogian luettavakseni.


Koirien lumiurheilun seuraaminen sai hymyn huulille. Lajeina koripallon lisäksi frisbeen nouto ja kuka kerkeää syödä eniten jäniksenpapanoita.













Repoveden maisemissakin tuli piipahdettua. Saarijärven päästä mentiin, ja koirien kanssa auringossa tallusteltiin samalla kun Teemu hiihteli vaativampaa metsälenkkiä. Taisi jäädä pala suksenpohjaakin ladulle.




Mäntyharjulta hurautettiin Laukaan maisemiin, jossa sama ohjelma jatkui.







Kotiin palattuamme nautimme edelleen toisten tekemästä ruuasta. Järvenpään Cittarin sushiapajat on huikean hyvät, nami!


Loman lopettajaisia vietettiin oikein ison kirkon vierailulla. Käytiin pitkästä aikaa baletissa. Giselle oli kovin romanttinen pläjäys, jonka esittäjät olivat kyllä lajinsa rautaisia ammattilaisia. Siihen päälle vielä ähkyt nepalilaisessa ravintolassa. Huomenna voi sitten pyöriä töihin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti