sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Tampereen viikonloppu takana

Viikonloppu tuntuu pidemmältä kun käy nukkumassa hotellissa Tampereella. :D Koiratytöt selvisivät hotellioloissa hienosti. On se jännä, miten kotioloissa turkasen äänekkäät huutajat osaavatkin olla hotellissa ihan hiljaa. Uskaltauduttiin siksi jopas illalla ravintolaan syömään. Kyllä maistui. Iloinen mieli!





Iltalenkki katuvalojen loisteessa oli vaihteeksi myös oikein jees. Agilitykisathan ne meidät ensisijaisesti Tampereelle vei, mutta samalla iskulla nähtiin myös Flaksin sisaruksia. :)

Kisoista jäi käteen kokemusta. Yksi palkintosija Fridalle ihan käsittämättömällä radalla, jonka aikana ohjaaja mm. kaatui ja keppien epävarma ohjaus kostautui. Yksi merkintä Fridan kisakirjaan. Lauantaina ei osattu keppejä, sunnuntaina osattiin. Sunnuntaina järkytettiin lähtökäyttäytymisellä kanssakisaajaa, mutta mitäs pienistä. ;) Flaksille kuusi onnistunutta lähtöä uudessa hallissa, melkoisen kiihdyttävässä äänimaisemassa. Radoilla sattui ja tapahtui, enemmän tai vähemmän. Putkiin irtoaminen on edelleen treenilistalla, samoin kontaktit... Koitetaan iloita onnistumisista ja jatketaan harjoituksia!

Flaksin viikonlopun avaus, hypäri 5 (kielto putkelta)
Flaksin lauantain agirata, 15 (puomi, kielto putkelta, keinu)
Flaksin lauantain agirata, hylly (keinun uusinta)
Fridan keppisekoilu ja ohjaajan ohjaussekoilu
Flaksin sunnuntain eka rata, hyppäri, 5 kielto
Flaksin viikonlopun toiseksiviimeinen agirata, hylly (keinun uusinta)
Fridan toiseksiviimeinen agirata, päin pyllyä meni ;)
Flaksin viikonlopun viimeinen agirata, hylly.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti