sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Planeetat kohdillaan








Eilen käytiin VAUn kisoissa kisaamassa. Onnistuin sössimään kaikki kolme pikku-Fridan hyvää yritystä. Tosin neitokaisen meno oli muutenkin taas melkoisen tahmaista, ei ollenkaan niin lennokasta kuin viime aikoina on muuten ollut. Joko hallin valaistus teki tepposet, tai neito on ottanut syksyn ensimmäisissä liukkaissa kehoonsa juntturaa.  Onneksi fyssari on tiistaina. Eka radalla kepit jäi löytymättä, samoin putki, jonne olisi pitänyt mennä puomin sijaan. Toisella radalla kontaktivirheen lisäksi kökköohjauksesta johtunut kielto. Hyppärillä yliarvioin oman juoksuvauhtini ja aliarvioin koiran vauhdin. ;)

Teemu ja Flaksi sen sijaan putsasivat koko pöydän. Flaksi voitti kaikki radat. Jyrä oli hyppyradalla toinen, eli Flaksin triplanollavoiton lisäksi Teemu teki tuplavoiton hyppärillä kahdella länderillä. <3
Flaksin päivän eka nollavoittorata sisälsi kyllä ripauksen flaksia. Tuomari ei kerennyt mukaan puomin kontaktille, se ei kyllä osunut, mutta tuomarille pisteet siitä, ettei antanut virhettä kun ei nähnyt mitä tapahtui. Joskus on käynyt niinkin, että saa varulta vitosen. Ja kyllä niitä tuomioita on tullut aiheettakin matkan varrella, joten eiköhän nuo pitkässä juoksussa tasoitu. ;) Iloitaan siis puomivirheestä huolimatta hyvästä kokonaisuudesta. Puomillakin Flaksi teki parhaansa, venytys vaan osui pitkällä puomilla väärään kohtaan. Toisen radan käännökseen neiti pistikin sitten kaiken aivokapasiteetin peliin ja tämmäsi osuman kohdilleen. <3 Keinu oli tosi nopea, ehkä jopa hiukan liian veitsenterällä sen suhteen, oliko vitonen vai ei. Tällä kertaa ei. Jatketaan harjoituksia keinulla, mutta hei, nyt on tupla kasassa! Ja itseasiassa triplakin, kun se hyppärikin napsahti kohdilleen.

Jyrän eka agirata lipsahti puomin loikan jälkeen hyllyksi, kun väärä putken pää löytyi. Oli kuitenkin hieno loppusuora! Toisella radalla Jyrä ei kestänyt kepeillä vedätystä, ja kesken jääneistä kepeistä hylly. Hyppäriltä nolla, sij. 2. Hyvä meidän joukkue!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti