maanantai 2. lokakuuta 2017

Hyväksi oppii vain olemalla ensin huono - matka jatkuu edelleen ;)







Syyskuun lopussa ja lokakuun alussa kukat vaan kukkia pinnistelevät edelleen. Selkeästi viileämpiä päiviä on kyllä jo ollut. Koirien kanssa käytiin yhtenä iltana hakemassa lähimetsästä iltapalaa.
Viikko on pitänyt sisällään Jossun ja Juhan treenit Flaksille, omatoimitreenit Jyrälle ja Fridalle sekä Ninan treenit Fridalle. Flaksin treenit sujui hienosti. Nostettiin musiikilla, kiljumisella ja lelujen kanssa riehumisella kierroksia, mutta niin vain onnistui lähtö ja radan suorittaminen. Astetta kovempi kierrosten nostattaja oli kuitenkin Jossun parson Redi, joka suoritti rataa ensin Flaksin nenän edessä. Sitten oli Flaksin vuoro suoriutua lähdöstä - onnistui, ja esteistä. Kepit jäi ensi yrittämällä kesken ja puomilta Flaksi loikkasi alas. Eli toinen koira juuri nenän edessä esteillä oli vielä Flaksin päälle liikaa.  Mutta silti siinäkin se lähtö toimi!

Jyrän puomin kanssa on askarreltavaa. Nyt se on mallia loikka, moikka. Muuten yhteiset sävelet Teemun kanssa tekemiseen alkavat löytymään oikein kivasti! Tosin Jyrä ei innostu tiukasta väännöstä ja käännöstä kovin pitkäksi aikaa. Siisteintä on juosta täysiä!

Frida se vasta eri vekkuli olikin Ninan treeneissä. Treenihallilla on ollut joillekin treenaajille häiriötä vuoroaan odottavista haukkuvista koirista (ei meidän, odottavat autossa ja syystä ;)). Odotan Ninan treenien jäljiltä huomautusta siitä, että tämä ohjaaja on liian suuri häiriö kanssatreenaajille. Frida 9 v. ei meinaan ihan helpolla suostunut kääntymään putkelta ohjaukseen. Tuli sitten yritettyä sitä kuuluvaa ääntäkin. Aika laihoin tuloksin. Kova hiki tuli kyllä treeneissä, monestakin syystä.

Frida ja Flaksi kävivät myös hieronnassa, ei ihmeitä pieniä kireyksiä lukuunottamatta. Fanni-mummeli on myös hyvässä vedossa, neito on käynyt ihan juoksulenkilläkin.



Viikonloppuna nautittiin vieraiden seurasta ja ruuasta sekä agilitykisoista. Isäntä kirmasi kahdeksan rataa. Ei nollia, mutta paljon hyvää.



Nyt on sitten keinusulkeiset ennen viikonlopun kisoja. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti