sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ilmeisesti joissakin asioissa on agilityn saralla edistytty

...kun kouluttajaa itkettää, "ei tuo voi olla se sama koira, joka ei kestänyt yhtään ohjaajan liikettä". ;) Tai sitten se oli vaan se täysin väärään paikkaan eksynyt hiiri, jota Jenna yritti suojella hurjalta Flaksilta. Viikko on kulunut agilityn  merkeissä.

Maanantaina oltiin OT-ryhmämme treeneissä, minäkin ensimmäistä kertaa Roopen kanssa paikalla. Ja eipä ollut tällä kertaa lainkaan bakelseja, eipä vähän epistä. ;) Flaksi teki hyppytekniikkaa. Kun kierrokset nousee, meinaa neiti loikkia pitkillä loikilla suoraan palkalle esteväleistä välittämättä. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin myös  madallettua A-estettä. Ensin tuli melkoisia loikkia harjan yli, mutta sitten askeleet alkoivat löytymään ja hommaan tuli jokin järki. Keinua tehtiin myös muutaman toiston verran matalana liikkeellä, liike ei tunnu olevan mikään juttu. Myös Roope suhtautui keinun paukutteluun jo huomattavasti rohkeammin. Pussi ei ollut mikään juttu Roopelle, ja kepitkin sujuivat kuudella kepillä ihan mallikelpoisesti. Pieniä täsmäiskuja Roopen keppien ja kontaktien opettamiseksi onkin tehty useampaan kertaan viikon aikana, kun jätkä kerran on meillä. Ehkä se keinukin siitä pikkuhiljaa... Vaikka välillä meneekin vähän höyryämiseksi. :D Ihan luksusta kun hallille on vaan kymmmenen kilometriä matkaa!



Keskiviikkona oli Jyrän vuoro treenata Leenan kontaktikurssilla. Mattoprojekti etenee ihan mukavasti, ja saatiin monta hyvää osumaa, vaikka ohjaajan liike onkin vielä melkoinen häiriö. Myös Fanni ja Frida ovat päässeet hallille. Ja kaikkia toistoja Fridakaan ei loikannut. ;) Ja onhan me toki käyty kouluttamassa mölliryhmää, eli hallilla vietetään aikaa melkeen yhtä paljon kun kotona.  Mutta mikäs siinä. :D

Teemu ja Flaksi viettävät viikonloppua NAS-leirillä ja minä loppulauman kanssa kotona. Leirin paritehtävässä Teemu oli sheipannut Päikkiä avaamaan suunsa ja Päikki Teemua taivuttamaan käsiään puolelta toiselle, ilman suullisia vihjeitä, ihan vaan oikeasta tarjotusta toiminnasta palkkaamalla. Ihan hauska ja käyttökelpoinen harjoitus palkkauksen miettimiseen! Tiian treenirata oli ollut haastava, ja siinä oli ollut paljon hyvää uutta opittavaa. Vihkoon on kirjattu taas monta kotiläksyä. Esimerkiksi keppien osaaminen on vielä alkutekijöissään erinäisten ansaesteiden ja kulmien ja ohjausten osalta. Rytmi alkaa olla jo kohdallaan.  Kylkikuljetuksia oli jälleen treenailtu, ja kertaalleen ohjaaja kompuroi jalkoihinsa niin, että teki kesken kaiken takaperinkuperkeikankin. Onneksi tällä kertaa ei tarvittu Omasairaalaa. ;)

Marin treeneissä oli tehty saksalaista ja valssia ja ylipäätään ohjauksen jälkeen irtoamista, just sitä, mitä Flaksi tarvitsee.

Me kotijoukot olemme tarponeet pitkiä lenkkejä lumessa, eikä muuten  ole ollut ruuhkaa reitillä. Kun lenkin jälkeen tekee lumityöt ja kantaa puita sisälle, onkin päivä yllättävän nopeasti taputeltu. Eli menee siis joutuisasti hiihtoloma kotosallakin. :D Lunta alkaa olla ihan riittävästi. Illaksi väkästelin sushia, jota oli kiva napostella saunan jälkeen.








 Ilmeisesti ohjelmaa on ollut riittävästi, kun treenien, lenkkien, painileikkien ja talon ympäri juostujen kunniakierrosten jälkeen jengi makoilee.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti