keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Agilityloma

Toiset viettää hiihtolomaa, toiset agilitylomaa. On kyllä ollut oikein kivaa. Pieniä täsmäiskuja hallille keppi- ja kontaktiprojektien merkeissä. Ja ihan kunnon treenejäkin. Älkää huoliko, koirat saa myös lenkkiä ja lepoa! :) Roopen keppiprojekti on ihan hyvässä vaiheessa. Tänään meni kymmenen irtokeppiä. Vireeseen joutuu kyllä kiinnittämään huomiota. Kun alkaa kiehumaan yli, loppuu ajattelu, vaikka lopulta pystyy vaadittaessa kuitenkin tekemään. Täytyy rauhoittaa treenit kun alkaa keittämään, pyytää vaikka jotain helppoa muuta temppua.

Tänään oli siitä outo päivä, että vuosien tauon jälkeen mulla oli migreeni-tyyppinen päänsärky, joka vaikeutti treenejä. Onneksi Teemu teki Roopen kanssa kepit ja muutenkin suurimman osan, lämmitteli ja jäähdytteli juniorit kun minä istuin pipo silmillä autossa. Kun pääsin kotiin, otin parin tunnin tirsat. Keinua yritin kuitenkin itsekin tehdä. Periksi ei anneta. Roope teki hienosti. Aluksi niin kovasti arveluttanut katapultti menee jo matalana hieman avustettuna. :) Unilta heräsin tuoreen pullan tuoksuun. :)

Myös Flaksi teki kepit. Niitä erikoistilanteita sitten vaan jatkossa mukaan treeneihin Keinu etenee myös Flaksilla ja puomi.

Roopen kanssa pääsin tuuraamaan Teemua ja Fridaa Timo Rannikon treeneihin. Oli kyllä kivaa, vaikka takaakierrot tuottivat yllättävää päänvaivaa. Uutena juttuna harjoiteltiin poispäinkääntöä. Parasta oli se, että Roope irtosi hienosti putkeen!

Sanna Lehtonen oli kouluttamassa JAUn kouluttajia. Flaksi ja Roope pääsivät Sannan treeneihin. Kaikki tekivät saman lämmittelyrundin, jonka jälkeen sai valita pari omaa treenipätkää. Kivaa, kun samaan rataan oli neljä erilaista vaihtoehtoa. Molemmille junnuille oikein hyvää treeniä. Flaksi liikkui napakasti.  Treenipätkässä onnistui hienosti yhteistyö käännöksessä ohjaajan valssin ja Flaksin pituuden käännöksen muodossa. Kun ohjaaja vaan muistaa tehdä kunnollisia pehmeitä lähetyksiä, niin Flaksi irtoaa jo mukavasti esteille. Liian nopeat töksähtävät suunnanmuutokset eivät neidille kelpaa. Puomia voi tehdä jo osana rataa, ainakin kun siltä jatketaan suoraan. Myös Roope sai Sannalta kehuja hyvästä asenteestaan ja estefokuksestaan. Kivat treenit! 
(Ohjaajaan tarttee ehkä asentaa äänenvaimennin...)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti