maanantai 1. helmikuuta 2016

Flaksi leirillä viikonloppuna, reenihärdellli pyörii viikollakin, vaikka emäntä lähtee reissuun

Olin viikonloppuna tuuraamassa Teemua Flaksin kanssa NAS-leirillä. Lähtöasetelmat leireilylle ei ehkä ollut ihan parhaat. Kotipihasta ei ihan niin vaan lähdetykään pöristelemään valtateille. Taistelu jäämäen herruudesta sai raivon valtaan, koppimopo kun ei vaan päässyt mäkeä ylös ilman hiekoitusepisodia,  ja kihisin vielä paikalle Masalaan päästyäni luennon ajan. Ratatreeneissä sain koottua itseni, mutta mikä parasta, niin Flaksikin. Vaikka kierrokset kävi kaakossa ja ekan treenipätkän loppu oli mitä oli neiti sai rauhoituttua ja aivot toimimaan. Ekassa Tiian radan pätkässä kuumui niin, että keppitoistot meni mahdottomaksi. Tuli aina kymppikepin kohdalta pois. Toisessa treenipätkässä kepit meni aina loppuun saakka. Keppejä on tehty hyvin vähän radan osana. Nyt vaan rohkeasti lisää treeniä.

Leenan kanssa katsottiin keinun alkeita. Hienosti Flaksi keskittyi ja teki töitä. Keinusta on tarkoitus tehdä ainoa pysäytyskontakti. Hyvin Flaksi pysähtyy tuetun kiikun alaosaan, kestää häiriöitä ja odottaa vapautusta. Vielä on matkaa valmiiseen suoritukseen, mutta on se vaan hieno pieni elukka kun keskittyy siihen mitä tekee.

Sunnuntaina aloiteltiin Marin treeneissä ja tehtiin irtoamista erilaisilla pikkukuvioilla. Kyllä sekin on mennyt eteenpäin, eikä nyt tullut niin paljoa hammasta. Tiian fysiikkatreenit oli superkivat, mutta kyllä niissä oli rapakuntoiselle ihan tekemistä. Sen jälkeen päästiinkin vielä Flaksin kanssa Niinun radalle. Parasta oli, että Flaksi odotti lähdössä kun menin ottamaan neljännen esteen kohdalle vastaan. Jipii! Kaikki esteet (hyppy, okseri ja pituus) tuli suoritettua vaikka ne eivät olleet linjassa. Viikonloppu vei mehut. Onneksi Patricia taikoi tänään jumissa olleen Flaksin kuntoon.

Emäntä lähtee aamulla reissuun Goaan. Fanni oli kovasti mukana pakkailuissa. ;) Isäntä jää koirien kanssa kotiin ja kalenterimerkinnöistä päätellen erinäisiä pikkutreenejä on tytöille ja Jyrälle luvassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti