lauantai 4. heinäkuuta 2015

Työleiriä ja treenailua

Tiistaina Frida kävi Rannikon Timon treeneissä ja siellä tehtiin hieman kaavailuja tulevan suhteen. Fridan kohdalla kuormitusta vähennetään. Tehdään ratatreenit pääasiassa ilman rimoja, ja hyppytekniikkaa painotetaan edelleen. Treenikertojen määrä minimiin ja toistot hyviksi.

Flaksi kävi Leenan yksärillä harjoittelemassa juoksukontakteja. Nyt tehtiin boksia etupalkalle maatasossa. Flaksi osuu boksiin aika hienosti! Minipöydän kautta kokeiltiin puomin alastuloakin, ja sekin sujui kiitettävästi. Heinin kanssa katsottiin asiaa keskiviikkona Ristarilla ja tehtiin myös keppejä kahdella portilla. Hieman joutui pikku-länderi tuumimaan miksi kaksi porttia pitää mennä peräkkäin, mutta hienosti meni!

Fanni pääsi tekemään Agirodun Open Class-rataa Teemun kanssa. Ihan ei keppejä malttanut tehdä loppuun, mutta olipa superkivaa!
Työleirissä on jatkettu terassin käsittelyä ja kukkalaatikoiden reunuksien käsittelyä. Öljyä projektiin meni 30 litraa. Pöydätkin on hiottu ja käsitelty. Pihaa on siistitty. Alennusmyynneilläkin käytiin. Niin ne lomapäivät kuluu vikkelään.




 Fanni auttoi Teemua pakkaamaan pyöräretkeä varten. ;) Eilen nautittiin Äijälän mökin rannasta ja lämmöstä. Flaksi otti jo  muutaman uintivedon!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti