tiistai 21. heinäkuuta 2015

Lissu kävi leikkimässä

Flaksilla oli eilen ihan superkiva päivä. Lissu-länderi kävi leikkimässä Flaksin kanssa. Alkuun Lissu kyllä tarkkaili tilannetta, eikä meinannut millään lämmetä Flaksin leikkiinkutsuille. Hienosti Flaksi väisti, vaikka nuorempi narttu antoi hammasta omassa kodissa. ;) Tehtiin yhdessä keppitreenejä. Nekin etenevät, hitaasti, mutta varmasti. Molemmat likat tekivät lyhyet toistot ihan täysillä! Flaksi tekee nyt kahta porttia. Kulmia pitää tehdä vielä paljon, samoin kaikkea muuta mahdollista tähän vaiheeseen, ennenkuin voidaan edetä.

Kun Tanja meinasi jo lähteä poseerauskuvien jälkeen kotiin, leikki alkoikin. Lissu kaivoi ensin kuoppaa, jota Flaksi meni jatkamaan. Siinä jää murtui, ja Lissu kutsui Flaksin leikkiin. Sitten mentiin ympäri pihaa niin, että hippulat vinkuivat! Flaksi käytti hieman kotietua, ja osasi pujotella vauhdilla paikasta toiseen. Hienosti Lissu juoksi mukana. Nyt on siis yksi vauhdikas juoksukaveri lisää. Parsoneistahan ei ole Flaksin kyytiin. ;)

Frida kävi Teemun kanssa Timon treeneissä. Olivat tehneet ilman rimoja. Fridalla oli ollut superhauskaa, ja ohjaajalla kiire.

Fanni haukkua raksutti koko Lissun visiitin ajan. Illalla talossa oli väsyneitä koiria. 



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti