maanantai 20. heinäkuuta 2015

Puu kaatuu!

Viikonloppuna kävimme Mäntyharjussa. Salmelan taidenäyttely oli jälleen hieno, suosittelen! Lisäksi kävimme omalla porukalla Repoveden kansallispuistossa iltalenkillä. Fanni pääsi uimaan ja Flaksi oppi syömään mustikoita suoraan metsästä. Flaksi ja Roope kirmasivat pihassa tuttuun tapaan, ja me ihastelimme äidin kukkasia.








Sunnuntaina nappasimme Roopen kyytiin ja palasimme Mäntsälään. Koirien lenkityksen lisäksi teimme halkohommia. Illalla kävimme Nina Mannerin treeneissä. Tehtiin putki-asioita. Pimeää putkikulmaa, putkeen lähetystä, putkijarrua, takaaleikkausta putkelle. Kaikenlaista hyödyllistä junioriosastolle siis. Treenit oli mukavat. Flaksi teki kovasti töitä, mutta tällä kertaa neiti kyllä roikkui hampaillaan taas Teemun kädessä aika pahasti. Estefokuksen sijaan sangen voimakkaana on siis ohjaaja- ja liikefokus. Lisää treeniä. Tarkkailussa myös se, kääntyykö Flaksi jatkossakin helpommin oikealle kun vasemmalle.  Roope teki hienosti hommia myös. Ropsu ei napsi kiinni, mutta saattaa ohittaa esteet, jos ei osaa lukea ohjausta. ;) Pääasiassa kaikki tuli kuitenkin tehtyä. On hienoa, että vaikka emme ole kerenneet treenat yhdessä paljoakaan, jätkä tekee kanssani täysillä hommia ja osaa pysyä paikalla! :)

Maanantaina olikin sitten melkoiset puutalkoot kotipihassa. Iltapuhteita riittää hetkeksi. ;) Ilman apua pihan siistiminen ei olisi onnistunut. Kiitos vaan eno, isä ja äiti! Riittää puita. Isoin koivu oli noin 26 metriä korkea.







 
 Kun puunkaadon tieltä pois korjattu aita oli laitettu paikalleen, pääsivät koirat taas päivystyshommiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti