tiistai 30. kesäkuuta 2015

Agilitya ja muuta leikkiä

Viikko sitten tiistaina aloitimme kaatosateessa pikniktreeneissä Ristinummella keppien katsomisen yhdessä Heinin kanssa. Sekä Roope että Flaksi tekivät kiitettävästi hommia, vaikka viereisellä kentällä oli myös treenit ja satoi vettä. 2 by 2, siitä se lähtee. Eli nyt junnuosasto menee vaan ensimmäistä väliä tai kahta porttia isolla välillä. Eipä tuo vielä pitkään aikaan keppisuoritusta muistuta ;) Tämä tiistai on aloitettu Jennan treeneissä. Flaksin kanssa tehtiin irtoamistreeniä etupalkalla. Pelkkiä hyppyjä Flaksi hakee jo paremmin, mutta putken jälkeiset tilanteet on edelleen todella hankalia. Hypyn sijaan huomio meinaa väkisin kiinnittyä ohjaajaan. Kyllä se siitä pikku hiljaa.

Fridalla oli  viime keskiviikkona Liuhdon Timon treenit, karsintakarkeloihin valmistautumista Marjo Heinon ratojen pätkien koosteella. Treeneistä jäi hyvä mieli. Karsinnoista omalta osalta ei niinkään, kun ensimmäisellä karsintaradalla Frida hyppäsi päin rengasta sen hajottaen eikä hetkeä myöhemmin löytänyt kepeille. Kymppituloksella joutui heti ulos radalta, joten kolmella kympillä ei menty tällä kertaa kovin montaa estettä. Agilityradalla Frida teki hienon nollan Teemun kanssa, mutta valitettavasti aika ei riittänyt tänä vuonna jatkoon. Puomin juoksukontakti toimi! Se oli hienoa. Onneksi sunnuntaina nähtiin muita parsoneita radalla, ja PM-joukkueessakin niitä on kaksi. Onnea jälleen Ville ja Aino ja nyt myös Toni ja Maisa! :)

Viime torstaina ennen Laukaan ja Jyväskylän reissua Päikki ja Nixi kävivät kylässä. Tälle näytti siskosten meno tällä kertaa. Ensin juostiin, painittiin ja sitten poseerattiin.



 Nixiä nauratti.



Laukaassa Teemu kerkesi nyt sitten Flaksin kanssa juoksulenkeille kun karsintakarkeloissa ei mennyt koko viikonloppua. Flaksi juoksee ihan mukavasti. Vain muutamia kertoja lenkin aikana on hypittävä länderiloikkaa juoksijaa kohti.

Ja tulihan sitä vähän levättyäkin. Ja katsottua karsinnat livestriimistä. Ja mökkeiltyä. Heitettiin talviturkit. Flaksikin rantasipin perässä laiturilta pudonneena vähän vahingossa. ;) Mutta ehkä Flaksista vielä uimari saadaan. Kyllä neiti jo kahlaili ennen putoamista oma-aloitteisesti parsonien perässä.





















Lauantaina kisapaikalla Flaksi kerkesi tavata Skumppa-veljenkin. Urosten kanssa leikkiminen ei tunnu olevan tällä hetkellä "se juttu". Takamusta saa hetken haistella ja sitten näytetäänkin jo kaapinpaikka.




Tai riippuu uroksesta. Löytyi kisapaikalta yksi uros Flaksinkin mieleen. ;)



Kaveri oli vaan vähän liian pieni kunnon painiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti