torstai 23. huhtikuuta 2015

Kotkan kisoissa

Tällä viikolla on tehty agitreeniä omatoimisesti ja käyty keskiviikkona Kotkassa. Frida ja Teemu osallistuivat perinteisesti huhtikuun iltakisoihin. Kotkaan ajaakin tällä hetkellä uuden vastavalmistuneen moottoritien ansiosta yhdessä hujauksessa! Kotkasta kolme kovaa vitosta. Pimeisiin keppikulmiin Frida ei taipunut, ja yhdeltä puomin loikaltakaan ei vältytty. Kivaa oli, ja jokaisessa radassa myös jotakin hyvää! Kotkan kisoissa oli oikea parsonarmeija paikalla, ja palkinnoilla nähtiin muiden mukana Fridan ja Klenin poika Sulo.

Roope ja Flaksi olivat hienoja kisaturisteja. Ihan vähän Roopen piti vieraille koirille pöhistä, mutta ei pahasti, eikä toki mitteleille. Treenit on myös sujuneet hyvin. Roopen(kin) kanssa on kiva touhuta!



Flaksi aloitti hajuerottelukurssin. Ensin opetellaan väri- ja muotoeroittelu kosketuskepin avulla. Värierottelun kuuma kohde (punainen pallopää)-harjoitus meni Flaksilta heti muutaman minuutin pituisen treenin jälkeen riittävän hyvin, jotta pääsimme siirtymään toiseen harjoitukseen. Vielä pitää muistaa olla tarkkana, että palkka tulee palloon osumisesta, eikä pelkkään keppiin osuminen ole "se juttu". Tässä toinen harjoituskerta.

Toisessa harjoituksessa oli sekä kuuma (punainen) että kylmä (keltainen) kohde valittavana. Se olikin jo huomattavasti haastavampaa, ainakin ohjaajalle. :)  Flaksi tuntuu nauttivan näistäkin treeneistä. Tässä eilisen treeni. Aloimme tekemään samoja juttuja myös Fridan kanssa. Parsonin kanssa voi tehdä tuota noin 15 sekuntia, ennen kuin se kuumuu liikaa. Jotain erilaista Flaksissa näyttäisi siis ehkä olevan noin niin kuin luonteen puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti