lauantai 7. helmikuuta 2015

Lahkeessa roikkuva Flaksi

Sellainen se on, meidän juniori. Puree kiinni saappaan varteen tai housun lahkeeseen tai leikkii törmäilyautoa isosiskojen kanssa, erityisesti Fanni saa aika kovaa kyytiä. Eikä meinaa uskoa niin millään. Paikalleen jähmettyminen auttaa, mutta uuden hyökkäyksen kohteeksi joutuu kerta toisensa jälkeen. Toivoa sopii, että tapa saadaan kitkettyä. ;) Meidän parsonit ei ole tehneet tuollaista. Tai sitten aika kultaa muistot. :D

Tänään olen lenkittänyt koiria ja tehnyt kaikkien kanssa kotosalla pientä treeniä ja jumppaa. Lepo alkaa siis olla ohi. Sen lisäksi olen näperrellyt ruokaa uusimman Maku-lehden ohjeilla. Vitsi miten mukavaa puuhaa! Alkuun kylmäsavulohi-mätitartar, sitten nyhtöpossupataa ja kaalisalaattia ja jälkkäriksi Runebergin trifle. Jälkkärin tekeminen jäi Teemulle. Nyhtöpossua tehdään ensimmäistä kertaa (se on edelleen uunissa) takan lämmössä. Jännää. Tuoksu on ainakin hyvä. Kevät hiipii kukkien muodossa. Sain eilen Raisalta ihana kevätesikon.






2 kommenttia:

  1. Tunnelmallisia kuvia! Tuo viimeinen on ihan huippu 😃 Meillä kans eka parson hyökki jalkoihin niin, että vedettiin pitkää tikkua, kumpi lähtee sohvalta jääkaapille... 😂 Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Samoin myös teille. Mukavaa päästä kurkistamaan blogiinne! :)

    VastaaPoista