maanantai 16. helmikuuta 2015

Hankikanto, hangenkuoret, hankiaiset

Sunnuntaina käytiin tuolla jänespellolla nautiskelemassa hankikannosta Fannin ja Flaksin kanssa. Myönnettäköön, että olin sellainen lälläri, että vain Fanni sai juosta täysin vapaana. Flaksilla oli varmistuksena kymmenen metrin liina perässään. Luottamusta haetaan pikku hiljaa takaisin. ;) Eipä tuo pätkä narua haitannut neidin menoa. Oli kyllä aivan mahtava auringonpaiste ja hieno lenkkikeli. Teemu ja Frida kävivät taas taituroimassa agilitytreeneissä. Olikin ollut timanttiset treenit! :)







 Lenkin jälkeen päätin ottaa poseerauskuvan Fannista ja Flaksista pihassa. Fanni oli asiasta hieman eri mieltä. Aivan liian kaunis sää paikallaan tönöttämiseen! Parempaa kuvaa ei saatu. :D

 Kun koirat olivat ansaituilla päiväunilla tein pientä askartelua alakerrassa.

Ennen:
 Jälkeen:

 En todella ole mikään remonttiraija, mutta tuo oli kyllä ihan hauskaa puuhaa. Olen yllättänyt itseni tosin tässä huushollissa jo monen monta kertaa. Ettei vain tulisi tavaksi. ;)




 Maanantai-iltaa vietettiin hallilla. Flaksi pääsi kokeilemaan muutaman esteen pätkiä Teemun kanssa ihan matalilla rimoilla (5 cm). Tällä kertaa ei käyty lahkeeseen kiinni vaan haettiin esteitä, pari hyppyä ja putki. Ohjaajan liikekään ei hämännyt. Hieno Flaksimus!

Fanni pääsi vihdoin viikkotreeneihin. Äärimmäisen hauskaa oli. Lähdössä paikalla pysymistä lukuunottamatta. :D

Mutta mikä on tämä tunne kurkussa ja miksi nenä meinaa vuotaa? Ou nou....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti