sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Syksy etenee

 Maanantaina töiden jälkeen Teemu kiirehti viemään Flaksin Jossun/Ketterä Kettu luokse. Lihaskireyksiä löytyi, mutta ei mitään ihmeellistä. Hyvässä lihaskunnossa on Flaksi! Tämä viikko on ollut Flaksin osalta siis hoidon jälkeen kevyempi viikko. On keskitytty kävelylenkkeilyyn. Teemu on löytänyt ihan kodin läheltä hieman uusiakin reittejä. Eilen reittivalinta oli vaan hieman märkä ja kurainen, ja molemmat koirat päätyivät kodinhoitohuoneen ja pesun kautta sisälle. 


Perjantaina kävimme omatoimitreeneissä hallilla. Roope pääsi höntsäilemään ja Flaksin kanssa tehtiin kepeiltä poikkareita ja puomin jälkeisiä erottelutehtäviä. Superhyvin meni. Hallin lähimetsässä kävelimme pidemmän lenkin syksyä ihastelemassa. Yksi pieni kyy bongattiin, eli edelleen saa olla tarkkana kun kelit ovat niin lämpimiä. Retkeltä saatiin mukaan myös sienet risottoa varten, muutamia mustiatorvisieniä, kantarelleja ja suppilovahveroja. 








Viikonloppu on kulunut koirien kanssa lenkkeillen, jumpaten (Tunnejoogaa Maijan nettiohjeilla - kivaa!), kotihommia tehden (ulkohommia on rajoittanut harmillisesti taas sade) ja Lohjalla kisoissa pyörähtäen.

Kisoista kotiin tuomisina yksi voittonolla. Ensimmäisellä Stefanie Semkatin hyppyradalla Flaksi purki lukituksen takaakiertopäällejuoksusta, eipä ohjaaja kyllä yhtään hypyn kohdalla himmaillut tai vahvistanut pyyntöä kädellä, mutta katse oli kyllä hienosti koirassa. Eipä pysynyt kisavireessä lukitus, ei. Sitten tuli vielä rima alas. Sepon tuomaroima agirata naulattiin voiton arvoisesti ihan omilla sekunneilla. Päivän viimeinen Steffin agirata meinasi pistää hieman harmittamaan, siellä tuli enemmänkin säätöä. Lähtö oli huono, takaaleikkauksessa Flaksi tiputti riman ja kääntyi väärään suuntaan, purki lukituksen poikkarilta, jonka johdosta ohjaaja uusi kuvion onnistuneesti, hylätty rata siis. Radalle mahtui myös puomiloikka, mutta toki myös onnistuneita hetkiä. Radat oli tosi kivoja! Ensi viikonloppuna uutta matoa koukkuun Lahdessa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti