sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Tervetuloa kesä!

 Nyt on ollut niin lämpimiä päiviä, että ihan väkisinkin iskee kesäfiilis. 15 työpäivää kesälomaan. Neljä päivää MM-karsintojen toiseen osakilpailuun. Flaksin nimi komeilee lähtölistalla, mutta edelleen starttaaminen on epävarmaa. Kuntoutus on kyllä sujunut erinomaisen hyvin ja sutjakkaasti. Olemme noudattaneet prikulleen Patrician kuntoutusohjeita. Laukkaharjoitukset on aloitettu ja kertaalleen on kokeiltu agilitya ilman rimoja. Ei vielä A-estettä eikä keppejä kylläkään. Flaksi ei ole oireillut millään tavalla rasituksen lisäämiseen, ja hyvä niin.  Katsotaan yhdessä lihashuollon ammattilaisen kanssa tilanne vielä ihan viime metreillä.  Ohjaajan koipi oikuttelee myös hieman, joten katsotaan nyt ihan loppuun saakka miten tässä projektissa käy senkin suhteen. Yritys on kova, että kaksikko starttaa karsinnoissa,  mutta ei tietenkään kumpaisenkaan terveyden kustannuksella.


Edellisestä postauksesta on vierähtänyt sen verran pitkästi aikaa, että laitetaanpa tänne vappuretken kuvamuistoja. Kävimme Nurmaalla ihastelemassa kangasvuokkoja ja syömässä äidin taikomia munkkeja. 

Kotiin palatessamme ajelimme Kotkan kautta. Isovanhempien haudalle veimme orvokit ja lenkitimme koirat upeassa Katariina meripuistossa ja Sapokassa. Vappuaaton kovan tuulen takia puistoissa oli tosi rauhallista. Kotkan puistot ovat kyllä ihan omaa luokkaansa!
Viime viikonloppuna olimme Laukaassa. Lauantaina juhlimme kummipojan rippijuhlissa ja muuten vietimme aikaa mummolassa. Flaksilla oli hieman isommat kaverit. Ropsu vietti viikonloppua Nurmaalla. 

Hyvin sujui lenkkeily Neron ja Afon kanssa. Ehkäpä Afosta ja Flaksista saadaan vielä ihan hyvät kaverit, vaikka omanarvon tuntoisia narttuja molemmat ovatkin. Nerohan tanssii jo Roopen lailla Flaksin tahtiin.


Tänä viikonloppuna on nautittu töiden tekemisen ohessa oman pihan ja lähimetsien kevään etenemisestä hienossa säässä. Parvekekausi on myös aloitettu.
Tänään tuli napsittua enemmänkin hienoja kuvia,  mutta säästetään ne seuraavaan postaukseen. Sen aika olkoon nopeammin  kuin kahden viikon päästä.

Iloista äitienpäivän iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti