tiistai 21. maaliskuuta 2023

Kaksi joutsenta bongattu

 Tänään bongasimme kaksi joutsenta Flaksin ja Roopen kanssa. Ne lensivät päidemme yli kovasti huudellen. Kevät tulee! Pohjoisrinteessä on toki vielä kovin lumista. Mutta tulee se silti.


Flaksin herkkuvarastoja on päivitetty Winner.Dogin valikoimasta. Kiitos Tia erinomaisen nopeasta toimituksesta! Eiköhän näillä eväillä pärjätä melko pitkälle. Flaksi oli eilisissä treeneissä erityisen iloinen saamastaan laatikollisesta palkkaa. Meillä koirat siis käyttävät treeniherkkuna puolikosteita lihaisia nappuloita. Todella maistuvia ja hyvin sulavia. Hieman voimakkaan hajuisia kyllä, mikä onkin asian ainoa miinus.  
Tulevana viikonloppuna kisataan agilityn hallisuomenmestaruuksista. Viime lauantaina olimme siis Janakkalassa kenraaliharjoituksissa norjalaisen Jan Egil Eiden mukavan haastavilla radoilla. Tulosmielessä oli taas huonot kenraalit. Ensimmäisen radan tulos 10 (kielto ja puomivitonen) riittivät toiseen sijaan. Kaksi seuraavaa rataa menivät hyllyiksi. Toiselta agiradalta tuli koko kisassa vain yksi tulos, sekin puomivitonen. Tämä ehkä kertoo aika paljon kisakoirakoiden taidoista suhteessa Eiden asettamiin haasteisiin. Vielä on siis paljon treenattavaa - hyvä niin! Tavoite ilman suunnitelmaa onkin pelkkä unelma, joten tavoitetta kohti pinnistellään koiran taitoja edelleen kasvattamalla. Agilityssa matkaan tarvitaan myös aina hitunen onnea.

Jan Egilin radat olivat kivoja, siitä ei pääse mihinkään. Ja meidän parivaljakolla moni asia toimi upeasti. Hyppäri kaatui hieman yllättäen siihen, että Flaksi meni kepeillä toiseen väliin. Se hämmästytti, koska keppiosaaminen on Flaksilla mielestäni erityisen hyvää. Aina ei tietenkään voi onnistua, vaikka taitoja  olisikin. Tässä radat, ja kooste onnistumisista.




Sunnuntaina saa toivoa Flaksin kiltteyttä, suotuisia tuulia, oikeita tähtien ja kuun asentoa ja tsemppiä meidän team Flaksille, kun pari starttaa halliSM-kisojen kovassa porukassa sunnuntaiaamuna. Kisat alkavat medeillä klo 9. Lisätietoja löytyy tältä kisasivulta, myös linkki livestreamiin. Parasta, kun pääsevät starttiviivalle - kaikki muu on plussaa. Toki olisi upeaa nähdä Teemu ja Flaksi myös finaaliradoilla. ✌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti