perjantai 3. maaliskuuta 2023

Boom! Flaksi & Teemu nappasivat European Open -paikan!

 Olipas meillä hieno kisapäivä ekassa osakilpailussa maajoukkuekarsinnoissa viime sunnuntaina.

🥳Teemu ja Flaksi olivat päivän päätteeksi medien kokonaiskisan🥇- ja näin heille aukesi suorilta paikka European Openiin Tanskaan heinäkuulle. 🙌 Hyppäriltä saatiin upea voittonolla. Ekalta agiradalta tuli tulos 10. Teemu oli niin hämmästynyt, että Flaksi suoritti niin taitavasti putkesta putkeen irtoamisen, että ei ohjannut lainkaan puomille, ja kun puomille mentiin toisella yrittämällä ilman vauhtia, ei askeleet osuneet alastuloonkaan - kielto ja alastulofemma siis radalta. Voittonolla siltä radalta meni Flaksin Nixi-siskolle ja Päikille. Aikamoiset siskokset meillä! Sitten toisen agiradan voittonolla pamahti Flaksille. 120.60 pistettä on nyt kasassa kahdella voitolla. Tästä on hyvä jatkaa pisteiden metsästystä toukokuussa maajoukkuekarsintojen toisessa osakilpailussa MM-kisapaikan ja PM-kisapaikan kiilto silmissä! Kyllä muuten maistuu parin hankalan kuntoutusvuoden jälkeen onnistumiset. 😍 Kiitos superkannustuksista ja mukana elämisestä kaikille!

Flaksille lupasin kotona ennen kisoja juustohampparin nollasta. Pidin sanani, mutta Flaksi ei kyllä osannut arvostaa tuota herkkua. Ehkä nuo kisoista saadut voittoruuat maistuvat paremmin!

Kisavideot ohessa:


Agilityliiton sivuilla aiheesta kerrotaan myös. Sieltä näkyy mm. eri kokoluokkien tämänhetkinen pistetilanne:

Irene Erling nappasi meidän kaksikosta näin hienoja kuvia. Tarkkana kuin porkkana hyppelehti Flaksi. Ei turhaa työtä, todella optimaalisesti. 
Hauskasti on koiralla ja isännällä sama huuto päällä kuvassa.


Onnendyykkaus viimeisen radan jälkeen.Kyllä Aku Ankan rekkari vaan toimi. Ihan muina Hannu Hanhina juoksivat kaksi rataa! Nyt on pala agilityhaavetta saavutettu. Kohti seuraavia! Toivottavasti kuu ja tähdet ovat toisenkin kerran oikeassa asennossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti