sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Vuoden ensimmäinen tupla(voitto)nolla

 Laskiaispullilla ja Runebergintortuilla on jo herkuteltu. Kirjoja on luettu  ja kuunneltu. Koirien kanssa on lenkkeilty. On käyty agilitaamassa, sekä treeneissä että kisoissa. On käyty töissä. On lepäilty. Perusarkea siis. Ja hyvä niin. 





Nämä kaverukset ovat kyllä hauskoja. Eilen ajattelin ottaa nokoset oman seuran kisatalkoiden ja kenneltyttöilyn välissä. Heti oli seuraa. Sama seura osallistuu ilolla myös aamujumppaan ja lähes kaikkeen muuhunkin. 


Näin kauniin kuvan Teemu sai napattua aamulenkiltä tänään. Aamulla oli sangen kirpakka pakkanen.

Kaksikko oli lenkkeillyt hyvin. Mitä nyt Roope oli napannut peuran kakkakikkareen suuhunsa, eikä tietenkään suostunut siitä luopumaan. Niin oli sitten taivaltanut muutaman kilometrin kökkäreen kanssa. Kaikkea kanssa!
Pistetäänpä tähän muutamat valkkuryhmän treenivideot. On kyllä mahtavaa, kun on kaksi kouluttajaa, Sanni ja Stefanie ohjaksissa!

Viime viikonloppuna käytiin taas Lohjalla kisaamassa. Ne kisat sisälsivät kaikenlaisia sattumuksia. Ekalle Suomalaisen Jarin radalle Flaksi ryntäsi ilman lupaa. Ohjaaja ryntäsi matkaan mukaan.  Kierroksia oli kuitenkin niin paljon, että tulivat pois komean puomiloikan jälkeen. Järkevämpää olisi ollut jättää startti siihen varastamiseen,  mutta kisavire vei ohjaajaakin. Toisellakin Jarin radalla sattui ja tapahtui. Tuloksena puomivitonen, pyörähdyksistä ei tullut kieltoja. Vitosella sijoittuivat kolmanneksi. Kolmanneksi päätyivät myös nollalla, joka sisälsi ohjaajan näyttävän mahaplätsin. Einari Pekkalan hyppärillä Flaksi siis tuli niin lujaa ja suoraviivaisesti hypylle, ettei ohjaaja ihan ehtinytkään sokkarista alta pois. Flaksi laskeutui kantapäille ja kamppasi ohjaajan. Hurjan näköinen tilanne, jossa ei onneksi kuitenkaan sattunut mitään. Huutelin vain, että nouse ylös, jos ei satu, niin jatka matkaa. Eivät jääneet kun pari sekuntia voittajasta, vaikka ohjaaja otti päikkärit matkalla. 😅




Oman seuran kisoissa eilen Flaksi karkasi myös ensimmäisenä olleelle hyppyradalle. Teemu palautti Flaksin lähtöön, mutta pikkupossupa karkasi vielä toistamiseen. Tällä kertaa ohjaaja tuli pois radalta ja Flaksi meni yksiöönsä odottamaan uutta mahdollisuutta. Agiratojen lähdöt onnistuivat paremmin ja kahden hienon puomin lisäksi oli yksi upea keinu - toinen ei ollutkaan ihan niin hieno,  mutta riittävä. Tuplanollavoitto Viitasen Annen radoilta.  Hyvä meidän tiimi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti