sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Paluu 300 pisteeseen

 Eilisen agilityradan voittonollan myötä meidän kaksikko palasi 300 rankingpisteeseen. Ohjaajan pitkä sairasloma tiputti kaksikon pisteitä, mutta ei kuitenkaan ihan kamalasti, alimmillaankin ovat olleet siellä kympin hujakoilla ja pisteitä on ollut ihan vähän vaille se tarvittava 300. Nyt sitten palataan 20 voittonollan myötä jaetulle ykkössijalle. Medeissä 300 pisteessä on kiinni tällä hetkellä peräti kahdeksan koirakkoa. Kovaa porukkaa siis mediluokassa! Meidän koirakon henkilökohtaisena tavoitteena on ollut pysyä siellä 300 pisteessä kiinni - ja niin on ollutkin jo muutaman vuoden ajan. Flaksin saikku teki pienen hetken notkahduksen ja ohjaajan saikku sitten hieman pidemmän notkahduksen, mutta nyt, back in business! Näillä pisteillä ollaan kiinni kärjessä heinäkuulle. 

Eilen oltiin siis HSKH: n kisoissa. Ensin oli Petteri Kermisen hyppäri, jolla ohjaaja sortui pieneen huolimattomuusvirheeseen jonka johdosta Flaksi hyppäsi yhden hypyn väärin päin. 


Sitten oli Mikkilän Sarin agilityrata, jolla Flaksi ei tehnyt kyllä ihan parastaan. Ensin otettiin kielto kun Flaksi ei lähtenyt poikkariin, sitten tippui rima ja lopulta rata hylkääntyi Flaksin käännyttyä kepeiltä väärään suuntaan ja juostua keppien läpi ohjaajan perään. 


Viimeiseltä radalta sitten sisulla komea voittonolla. Keinu oli melko liukas, mutta ei virheen arvoinen. Puomi oli täysi nappi. Mukavasti on nyt useampi onnistunut puomi myös kisoista takana. 

Tällä viikolla oli toki myös kahdet valmennusryhmän treenit. Tässä videota hyvin sujuneista Sannin  treeneistä. Steffin treeneistä ei ole videota, koska ketyllä oli opintopäiviä Helsingissä (Koulun kestävää hyvinvointia rakentamassa) , enkä ehtinyt treeneihin mukaan. 


Treenien sijaan ehdin Amos Rexiin katsomaan Hans Op de Beeckin Hiljaisen paraatin. Oli vaikuttava!

Hetkellisyys. Kauneus. Tragikoomisuus. Aika. Ajattomuus. Memento mori. Illuusio. Todellisuus.



World Agility Open -karsinnat Tamperella jätimme tänä vuonna väliin. Emme siksi, että olisimme pelänneet ohjaajan taas loukkaantuvan niissä kisoissa, vaan koska itse WAO-kisat järjestetään samana viikonloppuna kuin Suomen varsinaisen agilitymaajoukkueen toiset karsintakilpailut. Tavoitteena on kisata helmi- ja toukokuussa maajoukkuekarsinnoissa Vantaalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti