sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Toinen adventti

 Ensimmäisenä adventtina käytiin Vantaalla I-HAHin kisoissa Muotkan Esan radoilla. Sieltä tuliaisina hyllyt, 10 (kielto ja keinu) ja voittonolla hyppäriltä. Flaksin itsenäinen esteille irtoaminen ei ihan riittänyt Esan haasteisiin. Puomi onnistui vain yhdellä agiradalla, kahdella huomio kiinnittyi ohjaajan liikkeeseen. Ja saatiinpa pitkästä aikaa yksi keinuvitonenkin. Putkesta putkeen menoja päästiin treenaamaan sattumalta heti maanantaina Sannin treeneissä, ja kyllähän ne treenivireessä onnistuivat ihan mallikelpoisesti. 








Torstain Steffin treeneistä ei ole todistusaineistoa, kun kenneltyttö oli opinnoissa Helsingissä. Koulunkestävää hyvinvointia rakentamassa on kyllä kokonaisuus, joka olisi ihan jokaisen opettajan hyvä käydä. Tykkään ja koen siis hyödylliseksi. Ketyn opiskellessa Flaksi oli tehnyt erityisen upeaa työtä Steffin haastavalla radalla ja kaikki puomitkin olivat napsuneet kohdilleen. Ei ollut Stefanie uskonut Teemun ajatusta puomiongelmasta. 

Tänään, toisena adventtina olimme aamuvarhaisella Janakkalassa. Siellä onnistuivat molemmat agiratojen puomit. Tuomarina oli Jesus Fernandez Crespo, jonka agilityratasuunnittelun tärkeänä elementtinä näyttäytyivät puomin alla olevaan putkeen liittyvät haasteet. Tänään ei tullut onnistumisia. Flaksi karkasi hyppyradalle, ja ohjaaja ei malttanut lopettaa rataa, vaan lähti kilpajuoksuun. Kilpajuoksu ei tuottanut toivottua tulosta. Ekalla agiradalla Flaksi otti kiellon putkelta ja jälleen keinulta vitosen, tulos siis 10. Toinen agirata hylkääntyi, kun Flaksi ei löytänyt A-esteelle. Tänään ei siis taidot riittäneet espanjalaisen haasteisiin. Jatkamme harjoituksia, leuka kohti rintaa kaartuen ja suuntamme kohti uusia pettymyksiä tai onnistumisia. Ensi viikonloppuna on oman seuran kisoissa edessä Mikkilän Sarin haasteet.






Eilen illalla kävimme Lahdessa Semmareiden Ilakoivat silakat -konsertissa. Mukavaa oli käydä kuuntelemassa elävää musiikkia pitkästä aikaa. Konsertti sisälsi hauskoja ja hyviä biisejä, mutta kokonaisuus oli niin kirjava, että olotila oli lopulta kuitenkin ennen kaikkea hämmentynyt. Ehkä se oli tarkoituskin.
Joulua kohti laskettelemme mukavan lumisissa maisemissa. Koristeita on viritelty niin koulussa (töissä) kuin kotona pikku hiljaa. 




Mukavaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti