lauantai 10. joulukuuta 2022

Kolmas adventti

 No nyt on riittävästi lunta. Ja ilmeisesti lisääkin on luvassa.

Ilmaista kuntoliikuntaa saa harrastaa lumikolan kanssa pihassa aamuin illoin. 


Mutta niin on kaunista! Ja jouluista. Mieluummin lunta kuin lumetonta. Kävelyt saa tehdä ihan talven ihmemaa-fiiliksissä. 








Teemu täyttää tänään 45 vuotta. Onnittelut!💖 Juhlan kunniaksi syötiin eilen Nurmaan väen kanssa päivänsankarin itsensä leipomaa herkullista kakkua (kiitos käynnistä ja tuomisista ja koiran lainasta!) ja illalla käytiin Diandran Kerrran joulukuun aikaan -joulukonsertissa Mäntsälän kirkossa. Konsertti oli upea kokemus. Diandra on todella taitava artisti, sekä laulutaidoltaan että viulunsoittotaidoltaan. Ja mikä upea luonnollinen tapa esiintyä ja ottaa kontaktia yleisöön. Kannattaa käydä kuuntelemassa!


Roope lähti siis eilen kotiinsa Nurmaalle. Flaksi on talossa ainoana koirana. Tänään team Flaksin piti käydä ohjaajaan synttäri-iloittelulla oman seuran kisoissa. Tämä jää nyt väliin, koska Flaksilla on valitettavasti vatsavaivoja. Ei siis agilitya - lepoa ja vatsan parantelua koiralle ja ruotsin kotitentin tekemistä ohjaajalle. Kety käy kuitenkin kisoissa talkoilemassa ja kuuluttelemassa medikolmosten ajan. 

Kaikkea hyvää joulunodotukseen!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti