perjantai 7. lokakuuta 2022

Bingo koronabingossa

 Tämä kokemus olisi kernaasti voitu jättää väliin, mutta ei auta. Meillä on korona. Minä tulin tiistaina kipeäksi yks kaks yllättäen. Teemulla kuume alkoi eilen. Työperäistä, mahdollisesti. Toki olimme viime viikonloppuna 60-vuotisjuhlissakin. Juhlat oli kyllä kivat, mutta agilitya ei viikonloppuun mahtunut. No onhan se hyvä välillä tehdä muutakin. Juhlissa sain mm. kunnian toimia Perkoilan Mikon Pusun koiraparkkina. Ja pääsimmepä kurkistamaan Kytäjän kauniiseen kirkkoonkin.








 Hyvinkään hyllykisojen jälkeen tänä viikonloppuna olisivat olleet vuorossa viralliset kisat Lohjalla ja sunnuntaina JAUn seuramestaruuskisat, kauden tärkeimmät pääkisat, niin kuin yhdistyksessämme on tapana sanoa. Flaksin piti mennä yrittämään tulevaksikin vuodeksi ilmaisia startteja oman seuran kisoihin. Tänä vuonna tuo hieno pääpalkinto meni osin hukkaan ohjaajan jalkavaivojen takia. Mun piti kisata Ropsun kanssa sennujen radalla, Eipä nyt sitten kisata, ei. Koirat pärjäävät onneksi myös pienenpienellä lenkityksellä ja omalla aidatulla pihalla hengailulla muutaman päivän. Ja tuntuvat jopa ihan nauttivan sohvaperunan roolista. 




Ennen koronaa ennätettiin nauttia ruskalenkeistä ja Flaksi kävi näyttämässä osaamistaan Sannin treeneissä. Hienosti onnistui ihan ekalla yrityksellä MM-kisojen kuviot. 















Tykätään molemmat kovasti meidän uusista Xeroshoeseista - tosi mukavat lenkkikengät. Lämmin suositus!

Ja vielä tästä taudista, ei tämä ihan peruslenssua kyllä ole. Ikävä on. Sahaavaa kuumetta, vatsaoireita, selkä- ja nivelkipuja, kurkkukipua ja päänsärkyä. Ja sellainen leijuva olo, mikään ei onnistu. Paitsi nukkuminen. Mutta kyllä tämä tästä! Pysykäähän terveinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti