sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Vihdoin voiton puolella

 Meinaan taudista. Mutta edelleen on räkäisiä ja yskäisiä päiviä välillä. Aikamoista. Väsymys ja muut oireet alkavat kuitenkin onneksi olla historiaa. Syyslomakin siis oli ja meni. Kotona lepäilyn lisäksi täällä talkoiltiin - kiitos iskä puunkaatoavusta! Ropsu lähti samalla välillä oikeaan kotiinsa Nurmaalle. Ja me kurvasimme käymään Laukaassa lomaretkellä. 


Hiemanhan tuo on outoa, kun on vain yksi koira nurkissa, tunnustettakoon.

Laukaan tuliaisina toimme kassillisen suppilovahveroita. Täällähän ei tänä syksynä ole sienen sientä. Kävimme siis laittamassa mökkiä talviteloille ja unohdimme sienikorin, mutta onneksi oli kestokasseja autossa.

Laukaasta palasimme Lempäälän kautta. Eli yhdet kisatkin saatiin mahtumaan lopulta lomaohjelmaan. Neljä rataa, kaksi Esa Muotkan hyppäriä ja kaksi Johanna Nybergin agirataa Takutin kisoissa. Ekalla Esan radalla ohjaaja otti Flaksia hieman liian tiukasti haltuun. Siitä siis kieltovitonen.
Ekalla agiradalla Flaksi teki varsinainen possuloikan puomilta, vaikka poistuminen oli aivan suora putkeen meno. Tässä kohtaa virheet olivat siis tasaväkisesti 1-1 ohjaajalle ja koiralle. 
Toiselta hyppäriltä kaksikko nappasi voittonollan.
Ja viimeiseltä agiradalta taas tuli kieltovitonen, kun Flaksi jäi ohjaajan valssiin kiinni, eikä osannutkaan mennä putkeen.

Kotiin palattiin hieman ryytyneinä kohtuumyöhään, ja seuraavana aamuna mentiin tikkana töihin. 
Treenailu on viime aikoina keskittynyt ohjattuihin treeneihin. Hieman on puomia käyty muistuttelemassa omatoimisesti, mutta muuten ei olla nyt tehty itsenäisesti hommia. Tämän päivän kisat tosin toivat esiin taas pari treenikohdetta: putki-puomi -erottelua pitää vahvistaa ja puomin poistumisia treenata vaan edelleen.  Paljon on taitoja ja asioita, jotka toimivat hienosti, mutta aina riittää myös treenattavaa ja vahvistettavaa.

Eilen kävimme tutustumassa Salon Pertteliin. Mukavaa maalaismaisemaahan sitä oli sielläkin.


Tänään olimme kisatunnelmissa Janakkalassa. Hyvillä fiiliksillä palattiin kotiin, vaikka Suomalaisen Jarin radat niitä treenikohteitakin toivat esiin. Keppiosaaminen oli tänään upeaa ja moni muukin asia toimi hienosti. Ensimmäiseltä hyppäriltä nolla, jolla kaksikko sijoittui toiseksi. Voittaja meni kolme kymppää kovempaa. Toiselta radalta tuli hylly, kun Flaksi sujahti puomin sijasta putkeen. Ja viimeisellä agiradalla ei sitten osunut se kontakti. Mutta mikä kepeille meno! Ihan yleisön aplodien arvoinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti