tiistai 14. kesäkuuta 2022

Alppiruusuja ihastelemassa

 Viikonloppuna talkoiltiin JAUn kisoissa muutaman tunnin ajan, parhaassa seurassa. Mukavaa oli. Maanantaiaamuna Flaksi ja Roope pääsivät hallille aamujumpalle.


Agilitytreenien lisäksi on tehty pihahommia ja hieman nautisteltukin. Riippumatto on kyllä ihan ykkösjuttu!

Muutama rusokki löysi paikkansa.

Oman pihan alppiruusut kukkivat kauniisti. 
Koirien kanssa on lenkkeilty ilta- ja aamupainotteisesti. Siitä huolimatta Roopen tuli sunnuntaina iltalenkillä niin kuuma, että päätin tehdä sen kanssa lyhyemmän lenkin Teemun jatkaessa Flaksin kanssa matkaa. Tämä ei ollut Roopesta hyvä ajatus, meistä tuli Team Jarru.
Kesän ensimmäiset grillipitsatkin on nyt paistettu, se on kyllä kestosuosikki!
Yksi uusi atsalea löysi paikkansa rinteestä. Kiitos Raisa!Pihapartio haukkuu varsin polleana kaikki kulkijat. Heistä on harmi, että ohikulkijoita on vaan sangen vähän.

Oman pihan alppiruusujen lisäksi ihastelimme maanantaina agilityhallin lähimetsässä alppiruusuja ja atsalejoja. Nämä kaunokaiset olivat vielä kuitenkin vaatimaton näky verrattuna Haagan alppiruusupuiston ihanuuksiin, joita ihastelimme tänään Teemun lääkärireissun yhteydessä. 

Lääkärireissulta tuli hyviä uutisia. Tilanne vaikuttaa ihan hyvälle, ja Teemu saa aloittaa varovaisen juoksuharjoittelun, Minuutti kerrallaan - siitä se lähtee! Kisalupa (jollain liikkumistavalla) elokuun SM-kisoihin Rovaniemelle on myös saatu. Ei muuta kun reissua suunnittelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti