maanantai 20. joulukuuta 2021

Neljäskin adventti takana

 Vähiin käy, ennen kuin loppuu, tämän vuoden työaamut. Vielä huomenna ja keskiviikkona  - sitten toivottavasti ilman altistumisia, karanteeneja saati tartuntoja lomalle. Tällä joululomalla ollaan kotosalla oman lauman kesken. Luetaan, liikutaan ja levätään. Flaksi viettää agilitytaukoa. Tänään piti olla vielä yhdet Jennan treenit, mutta kouluttajan sairastapauksen vuoksi treenit jäivät väliin. Vaikka Jennan treenit parhautta ovatkin, meitä ei oikeastaan yhtään haittaa - leipuri jatkoi joululeivonnaisten taikomista ja Flaksille tulee kunnollinen kolmen viikon kokonainen agilitytauko.  Toki kurjaa, että kouluttaja on kipeänä. Tänään Flaksi kävi 9 kilometrin ravilenkillä ja jumppasi. Peruskuntokaudella siis!


Tässä viime maanantain vuoden viimeisiksi jääneet valkkutreenit.




Teemu on leiponut pipapeita, kakkua, pullaa, leipää ja karjalanpiirakoita. Pipareita tuli 117 kappaletta - riittänevät kahdelle ihmiselle jouluksi. Eilen illalla leikin koristelemalla kaikki piparit. Oli hauskaa! Tänä vuonna Flaksi ei onnistunut pihistämään yhtään taikinaa eikä piparia.


Eilen kävimme Nurmaalla pikaisella visiitillä. Kiitos äiti jälleen lämmittävistä lahjoista!
Kävimme Roopen, Flaksin ja Fridan kanssa ihailemassa lumista maisemaa Repovedellä. Ropsu oli kovasti innoissaan laumamme tapaamisesta.



Flaksi käveli tällä kertaa riippusillalla Fridan ohessa kuin vanha tekijä. Vain Ropsua silta edelleen jännitti - jopa siinä määrin, että jäi ylitysvuoroaan odottavat ihmiset vahingossa tyystin haukkumatta.

Repovesi on kyllä yksi suosikkilenkkikohteistamme oli vuodenaika mikä hyvänsä.  Koiratkin nauttivat pienessä pakkasessa kuivassa säässä kävelystä. Ja ei ollut ruuhkaa reitillä. 















Nummisissa maa on lumeton, mutta joulufiilistä haetaan musiikin, herkkujen ja kukkien kautta. Jospa saataisiin vaikka vielä vähän luntakin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti