lauantai 25. joulukuuta 2021

Leppoisaa joulua!

 Tee asioita, jotka tekevät hyvää sinulle. Tai ole tekemättä, jos tuntuu hyvältä vain olla. Haali ympärillesi asioita ja/tai ihmisiä, jotka tekevät hyvää sinulle. Turvallisuussyistä (työt pöpölandiassa koulussa) vietämme joulua oman lauman kesken kotosalla. Tällä kertaa meidän joulun tekevät joulukukat, herkut, kynttilät ja lokoisa oloilu.





Aatonaattona ajelimme kynttilänvientireissulle Kotkaan Parikan hautausmaalle ukin ja mummon haudoille. Ennen hautausmaavisiittiä kävimme koirien kanssa kävelyllä hämmästelemässä Haminan kaupunkia. Uusi Oolanninpuisto on varmasti mukava kohde kesällä. Nyt oli kohtalaisen vilakka keli tuulessa. Ei haitannut, vaikka ei saanut uida. 




















Tuon retken jälkeen olemmekin olleet vain kotosalla. Lenkit ovat suuntautuneet lähimaastoon. On levätty. lenkkeilty, herkuteltu ja paljuiltu. Ja tehty jäälyhtyjä!







Saimme valkoisen joulun. Ei lunta paljon ole, mutta maiseman kaunistukseksi.













Lämmin kiitos meitä lahjoilla muistaneille! Flaksi olikin tänä vuonna yllättävän innokas paketinavaaja, ja avasi omien pakettiensa lisäksi emännänkin lahjat kun silmä vältti. 









Mukavalta tuntuu aikatauluton oleilu. Levollista eloa ja oloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti