sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Ensimmäinen adventti - joulu lähestyy

Pakko tunnustaa, että arkeen paluu mukavan Norjan reissun jälkeen ei sujunut ihan kivuttomasti.  Meinasi vähän vedätyttää töihin lähtö ja arkiset rutiinit,  mutta tässä kohtaa hommat pyörii jo ihan normisti. Toki näin ensimmäisenä adventtina suunnataan katseita jo vähän lähestyvään jouluun. Sitten on aika huokaista. 


Viime viikonloppuna Flaksi lepäsi. Ohjaaja keskittyi ruotsin opiskelun rästihommiin. Flaksi aloitti sopivasti juoksutkin vasta maajoukkuereissun jälkeen. Kiltti Flaksi! Tässä välissä on keritty käydä Sannin ja Jennan treeneissä pöksyjen kanssa treenaamassa. Sannin treeneissä tehtiin hienoja lukituksia takaakiertoihin ja Jennan treeneissä haastettiin mukavasti koiran lisäksi ohjaajaa. 





Sen lisäksi, että Flaksi kulkee kotona pöksyissä, on Frida-mummo kulkenut pinkin siteen kanssa. Frida meinaan päätti poistaa tassustaan rasvapatin ihan itse. Eihän siinä muu ole auttanut kun paketoida ja lääkitä tassua. Nyt tilanne on jo onneksi parempi. Alla oleva kuva on otettu Fridasta miestenpäiväkukkien kanssa. Kukat oli laitettu oven viereen hieman viileämpään yöksi ja Fridasta ne eivät haitanneet lainkaan pedin käyttöä. 


Sellainen ihme tapahtui viime viikonloppuna, että emäntä leipoi itse. Taatelikakku näyttää tässä ihan kelvolta, mutta jotain kakun mausta kertoo se, että kakunpaloja pyörii huushollissa viikko leipomisesta. ;) Täytyy jättää leipomishommat suosiolla isännälle. 


Keskityn siis varmaan jatkossakin enemmän tuohon ruuanlaittoon ja kausivalojen virittelyyn. Ne tuntuvat luonnistuvan leipomista paremmin. 



Eilen Flaksi kävi kisaamassa oman seuran kisoissa. Näin kuvasimme kisatunnelmia somessa eilen:
Tänään Team Flaksi @flaksimus kävi kirmaamassa kolme vauhdikasta @mikkilasari 🤗🙏 rataa oman seuran kisoissa. Hienosti onnistui, vaikka kety talkoili. Pöksy-Flaksi nappasi ketylle hienot villasukat nollavoitolla. Radan kärjessä oli hauskasti Flaksi ja Flaxi @team_gildaflaxi samasta seurasta! 👏🙌 Agiradalta puomivitonen. 😅 Asennustalkoot aloitetaan taas ensi viikolla. 🥳 Toiselta hypäriltä hylly. Ohjaaja hyppäsi "liikkuvaan junaan". Asennetaan siis yksi lähtökin. 🥳 Tänään kuultua: "On se aika peto jos sen vaan saa kulkemaan oikeisiin suuntiin." Jep. 🤣Enää ei ropise rimoja ja liike näyttää hyvälle. Reilun vuoden takainen mökkiäksidentti on vihdoin oikeasti takana. Nyt vaan toivotaan, että Flaksi pysyykin kunnossa. ❤️




Hyvää joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti