perjantai 2. heinäkuuta 2021

Kotoilua ja kesäreissu Kotkaan

 

Ja kas, niin pyörähti käyntiin heinäkuu. Tällä viikolla olemme kestinneet vieraita. Kiitos käynnistä Outi ja Harri! Eilen meillä piipahtivat entiset naapurit. Roopella on ollut niin paljon vahdittavaa, että huvittavaa kyllä, jätkän haukkuääni on painuksissa. Koirat nauttivat lämpimästä säästä ja hengailusta kotipihassa täysin rinnoin.




Eilen aamulla starttasimme aamun halliretkellä ja kaikkien koirien pienillä treeneillä. Hieman viileämpi sää antoi tähän hyvän mahdollisuuden. Frida keskittyi soittoläksyihin eli vinkulelun vinguttamiseen, Roopen kanssa tein pientä ratapätkää ja Flaksin kanssa kertailtiin keinua ja puomia. Loppuun vielä lenkki hallin viereisessä metsässä ja päivä sai hyvän startin.



Yöt olen nukkunut edelleen parvekkeella. Iltataivasta on hienoa ihailla. Huvittavaa on, että koirat nukkuvat mieluummin sisällä. 
Mansikoita kävin hakemassa Haarajoen kaupalta 20 kiloa. Nyt on pakkasessa talveksi herkkuja.
Osa on toki naposteltu tuoreenakin. 
Kun ihmiset puuhastelevat koti- tai pihahommia, ottavat koirat hengailusta kaiken irti.











Pihalla kukkivat nyt pionit, kurjenpolvet, kullero, palavarakkaus, punahattu, tarha-alpi, korallikeijunkukka, ketoneilikka, ritarinkannus, kärhöt ja muutama muukin.


Kunnon vapaapäivää koirat viettivät kun me retkeilimme Outin ja Harrin kanssa tiistaina Kotkassa. Vierailukohteiksi valikoituivat Katariinan meripuisto, Sapokka, merikeskus Vellamo ja jäänmurtaja Tarmo sekä Parikan hautausmaa, jossa piipahdimme ukin ja mummon haudalla.




Sapokassa ihastelimme mm. ruusuja ja söimme valtavat jätskitötteröt.

























Flaksi kävi tänään Jossulla hoidettavana. Pieniä lihaskiristyksiä lukuunottamatta neiti oli oikein hyvässä kunnossa. Kohta fyssarin näppeihin lähtee taas emäntä. Letkeetä jengiä täällä siis kotona lomaa viettämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti