lauantai 19. kesäkuuta 2021

Työleirissä tarkenee

 Tunturista palaajia odotti kotosalla kovasti kasvaneet kasvit. Valkoinen unikko kukki, oranssi odotti kiltisti nupuillaan. Alppiruusutkin olivat vielä kukassa. Ja monta uutta tulokasta, jotka eivät vielä kukkineet kun kotoa lähdimme.








Flaksi kävi heti torstaina Teemun kanssa Maijun agilitytreeneissä. Tällä kertaa ei ole videomateriaalia treeneistä, mutta puomin alastuloa tyhjään ja niin, että seuraava este on kauempana sivussa, oli harjoiteltu. Kun Teemu ja Flaksi tarvitsivat autoa treenireissulle pääsi emäntä pyöräilemään vuosien jälkeen. Hyvin kulki rippikouluvuonna -93 saamani Marin Muirwoods 15 kilometriä Mäntsälään hammaslääkäriin ja takaisinkin, tosin kovan vastatuulen vuoksi hieman nihkeämmin.



Nyt on sitten ensimmäinen oranssi unikkokin auki, Ja lämmintä piisaa. Vanhempani toivat eilen meille peräkärryllisen puita puuhasteltavaksi - kiitos! Ropsu jäi samalla meille hengailemaan - täällä kun on enemmän varjopaikkoja ja on niin kovin lämmintä keliä. 






Ropsu nauttii päivystyksestä pihalla. Ja etsii hienosti itse viileän paikan. Frida-mummo meinaa läkähdyttää itsensä osallistumalla liian innokkaasti emännän töihin ja kulkemalla koko ajan perässä. 


Fridan saa varjoon vaan menemällä itse seuraneidiksi. Ei tosin näillä säillä yhtään huono vaihtoehto sekään. Niin että kyllähän minä muuten touhuilisin työleirin pihapuuhia, mutta on kun on viihdytettävä koiraa varjossa! 






Loppuun vielä Sari Strömbergin ottamia kisakuvia tunturista. Tuo putkeenmenokuva on kyllä huikean hieno!





Saa nähdä miten kuuma on tiistaina. Että onko liian kuuma kisakeliksi - Suomalaisen Jarin vauhdikkaita ratoja olisi Janakkalassa tyrkyllä....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti