sunnuntai 2. elokuuta 2020

Janakkala Openin kuulumisia

Tällä viikolla on keskitytty lepäämiseen emännän pienen leikkausoperaation jäljiltä. Flaksi on hyvä sisarhentovalkoinen, rauhallinen ja lähellä makoileva. Mummoparson hieman ensin pelkäsi oudolta haisevaa emäntää ja sitten alkoi vaatimaan normaaliin tapaan kävynheittopalvelua. Ihmetteli vaan, onko vika kuulossa vai näössä kun käpy ei lennä?! 👀



Teemu on tehnyt töitä ja kerännyt tontilta mustikoita. Emäntä ja koirat ovat siis keskittyneet loikoiluun ja kirjoihin.





 Ensi viikolla palataan agilitytreenien pariin. Nyt Flaksi aktivoitiin Janakkala Openissa, jossa kaksikko kävi kisaamassa ilman ketyä. Hienosti oli mennyt, ja Kaisa oli kuvannut kiltisti radat - kiitos!

Lauantailta yksi uusi mustikkaämpäri eli voittonolla agilityradalta. Frida innostui kovasti Flaksin saamasta palkintolelusta. Sunnuntailta myös yksi voittoämpäri hyppyradalta ja yksi kakkossija rimavitosella. SM-nollat odottavat vieläkin itseään, koska se tupla puuttuu.



Ensimmäinen rata oli hyvä ja sujuva, mutta valitettavasti yksi rima tippui, siitä tulos 5. Toisella radalla Flaksi ei osannut tehdä keppejä loppuun. Innarihyppy tuli myös suoritettua väärin  päin, siitä hylly. Ne kepit tyhjyyteen on otettava nyt siis treenilistalle. Viimeiseltä radalta pätkähti sitten hieno voittonolla. Tässä rata vielä toisesta suunnasta Riikan kuvaamana. Hienosti kaksikko sai tsempityksiä radalla pinkoessaan. 💚

Sunnuntaina ratatyö alkoi hyllyradalla.  Hyvää menoa kyllä silläkin. Hyppäriltä napsahti voittonolla.  Teemu ja Flaksi ja Kaisa ja Muka ottivat kaksoisvoiton! Hyvä meidän erländer-joukkue! 💪💛 Flaksi ja Muka ovat tosi saman vauhtisia kyllä, tässä vertailu lauantain viimeiseltä agiradalta. Sunnuntain toiselta agiradalta tuli valitettava rimavitonen. Kyllä on tuplanollan saaminen tiukassa. Onneksi aikaa tuplanollanmetsästykseen on vielä rutkasti.







Kaunis keli ja kauniit kukkaset - vaikka arki lähestyy, kesäfiilis jatkukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti