lauantai 11. huhtikuuta 2020

Hyvää pääsiäistä!

Tämä pääsiäinen on kulunut kotosalla. Kiirastorstaina tuli tehtyä pitkä työpäivä, jonka jälkeen lenkitettiin koirat ja levättiin. Ai niin, taikoihan talon leipurimestari appelsiinirahkakakkua heti kun Mäntsälän Citymarketin ansioitunut kotiinkuljetuspalvelu oli tuonut jääkaappiin täytettä.

Pitkäperjantai kului koiria lenkittäen, paljua lämmittäen ja keittiössä ruokaa laittaen ja äänikirjaa (Ajatussulttaani) kuunnellen. Teki Flaksi vähän agilityakin pihassa. Illalla herkuteltiin mausteisilla kanapyöryköillä, harissalla, tabboulehilla, pinaattipapukaramellisoitusipulihöystöllä, kikherne- ja paahdettupaprikatahnoilla, minipitaleivillä ja täytetyillä munakoisorullilla. Ruuanlaitto on rentouttavaa ja satsista tuli onnistunut. Kannatti viettää aikaa keittiössä. 
Tänään käytiin aamuauringon paistaessa kunnon kävelylenkillä. Sen jälkeen isäntä sulkeutui ruotsin opiskelukammioon ja emäntä on tehnyt kotihommia pihassa ja sisällä. Rauhallinen pääsiäinen ja hyvä mieli. Koiratkin alkaa tottumaan siihen, että emme anna hetken rauhaa.😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti